Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Γυναικών στην Κροατία η ΓΕΦ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Για το Σπλιτ της Κροατίας θα αναχωρήσει η αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας (ΓΕΦ) Φανή Βαρβέρη, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ξίφους Μονομαχίας Γυναικών St Duje’s Cup, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Η ΓΕΦ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Γυναικών στην Κροατία

Η Ελλάδα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τρείς αθλήτριες, ενώ συνολικά θα λάβουν μέρος 152 αθλήτριες από 34 χώρες από όλον τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα από Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδά, Κροατία, Κύπρο, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Μεγ. Βρετανία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Τζαμάικα, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Παναμά, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβενία, Σερβία, Ελβετία, Σουηδία, Κινέζικη Ταϊπέι, Ουκρανία και Η.Π.Α. Το αντίστοιχο Κύπελλο Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Η ΓΕΦ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Γυναικών στην Κροατία

Το St Duje’s Cup Γυναικών συμπεριλαμβάνεται από το 2006 στο ημερολόγιο επίσημων αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (International Fencing Federation – FIE) και η βαθμολογία του προσμετράται στην παγκόσμια κατάταξη.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια της ΓΕΦ κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της!

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *