Στο τέλος του 2022 η δημοπράτηση του τμήματος Αμμοχώρι – Ξινό Νερό του κάθετου άξονα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ευρεία σύσκεψη με μοναδικό θέμα το κομμάτι Αμμοχώρι – Ξινό Νερό του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, κλιμάκιο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

ΚΑΘΕΤΟΣ-ΑΞΟΝΑΣ-ΣΥΣΚΕΨΗ-ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2020

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η διευθέτηση του τμήματος Αμμοχώρι – Ξινό Νερό του κάθετου άξονα και πιο συγκεκριμένα η επιλογή της τελικής διαδρομής που θα προωθηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

ΚΑΘΕΤΟΣ-ΑΞΟΝΑΣ-ΣΥΣΚΕΨΗ-ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2020

Όπως δήλωσε ο κ. Κασαπίδης: “Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεγάλων οδικών έργων που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Απομένει μία ακόμα τεχνική συνάντηση και κάποιες διευθετήσεις από το Υπουργείο Ενέργειας ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που μας δίνει το δικαίωμα να ευελπιστούμε για ένα πολύ καλό έργο, μία νέα χάραξη που θα δώσει με ασφάλεια και σιγουριά έναν νέο δρόμο για τη Φλώρινα.”

ΚΑΘΕΤΟΣ-ΑΞΟΝΑΣ-ΣΥΣΚΕΨΗ-ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2020

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μπορεί να δημοπρατηθεί το έργο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.