Στο χείλος της Καταστροφής (Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τα νέα από την πατρίδα μου, για μια ακόμα φορά, είναι άσχημα. Επικρατεί μια παραφροσύνη την οποία όχι μόνο δεν μπορώ να ανεχτώ αλλά και δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντα έκανα αμέτρητες προσπάθειες μέσω των ενεργειών μου και μέσω των άρθρων μου να αφυπνίσω και να ενώσω τους Έλληνες για να σώσουμε την πανέμορφη Ελλάδα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και με αυτό το άρθρο μου.

Ένα βασικό πρόβλημα που έχει φτάσει σε ύστατο σημείο είναι οι απειλές που δεχόμαστε από την Τουρκία. Πλέον, σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό πρόβλημα, οι εχθροί είναι μέσα στην χώρα μας και με ύπουλες μεθόδους προσπαθούν, με επιτυχία μέχρι στιγμής, να τη θέσουν υπό τον έλεγχο τους.

Ενάντια σε κάθε δίκαιο και συμφωνίες, η Τουρκία προσπαθεί για μια ακόμη φορά να κατακτήσει την Ελλάδα μας και αυτή τη φορά προσπαθεί να το πετύχει όχι με όπλα, αλλά βάζοντας μέσα δικό της κόσμο. Η κυβέρνηση μένει άπραγη.

Όχι μόνο δεν στέλνει πίσω από εκεί που ήρθαν τους μετανάστες που δεν έχουν καμία ανάγκη και δουλειά να πάνε σε άλλη χώρα, αλλά τους προσφέρει και τις καλύτερες συνθήκες διαμονής στη χώρα μας και όλα αυτά όταν ο Έλληνας πεινάει και καταστρέφεται.

Όταν ο Έλληνας πληρώνει φόρους και μένει με ψίχουλα στις τσέπες του για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, οι μετανάστες και άλλες «ευαίσθητες» κοινωνικές ομάδες απολαμβάνουν επιδόματα, δωρεάν φαγητό πρώτης ποιότητας και πολλά άλλα χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στο ελληνικό κράτος και στον ίδιο τον Έλληνα. Αντιθέτως, καταστρέφουν, δολοφονούν, κλέβουν και γενικότερα δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Από την άλλη μεριά, εμείς ασχολούμαστε με έναν υποτιθέμενο αόρατο εχθρό. Την πανδημία. Προσπαθώντας να διχάσουν τον ελληνικό λαό για να πετύχουν την κρυφή τους ατζέντα, οι κυβερνήσεις έχουν χωρίσει τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κάνοντας ακόμη και οικογένειες να τσακώνονται μεταξύ τους.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προσπαθούν να προβάλλουν και να κατευθύνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές ενάντια στους συμπολίτες μας. Προσπαθούν τον εγκληματία να τον κάνουν ήρωα, προσπαθούν το λάθος να το πλασάρουν ως σωστό με σκοπό, όταν έρθει η ώρα να μας δώσουν το τελειωτικό χτύπημα να μην αντιδράσουμε, αντιθέτως θα μας έχουν κάνει να τους δώσουμε και συγχαρητήρια.

Και οι πολίτες τι κάνουν όταν ακούν την Τουρκία να μας απειλεί, οι ξένοι πράκτορες να μπαίνουν στη χώρα μας κατακτώντας την εκ των έσω, την πανδημία να μας έχει διχάσει ήδη και γενικότερα το λάθος να το πλασάρουν ως σωστό;

Κάθονται και παίζουν με τα κινητά τους, βλέπουν αθλιότητες στην τηλεόραση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε για καφέ, ποτό και για βόλτα. Πως είναι δυνατόν να αλλάξουμε την κατάσταση όταν η μόνη πράξη που κάνουμε είναι ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Όταν δείχνουμε και επίσημα πως είμαστε επαναστάτες του καναπέ;

Πως θα αλλάξουμε την κατάσταση όταν αδιαφορούμε για τον διπλανό μας, για τους ανθρώπους που πεινάνε και δεν κουνάμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι να βοηθήσουμε παρά μόνο για να παραπονεθούμε σε ότι μας πλασάρουν τα κανάλια ως ένα σημαντικό ζήτημα;

Για να παραμείνει η Ελλάδα στον Έλληνα, πρέπει να βγούμε από το σπίτι μας και να ενδιαφερθούμε για τον Έλληνα. Για τον Έλληνα που το έχει ανάγκη. Πρέπει να ενδιαφερθούμε για τον κόσμο γύρω μας ο οποίος δεν περιλαμβάνει μόνο την τηλεόραση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την καλοπέραση μας.

Διαφορετικά, όταν έρθει η ώρα και καταλάβουμε πως η Ελλάδα που ξέραμε χάθηκε δεν πρέπει να βγάλουμε μιλιά. Γιατί όπως λέει και η παροιμία ηθελέστα και παθέστα.

Όλα τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν μπροστά στα μάτια μας και εμείς τα αγνοήσαμε, οπότε δεν θα φταίει κανείς άλλος για το αποτέλεσμα παρά μόνο ο κάθε ένας από εμάς. Και τώρα έρχονται εκλογές και έρχονται όλοι οι πρώην -σωτήρες που δεν μας έσωσαν όταν ήταν στην βουλή …να μας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία …Σωτηρίας …ειναι μεγάλη ντροπή να υποτιμάται ένας τόσο έξυπνος λαός όπως οι Έλληνες  από τους ανεγκέφαλους ανθέλληνες και επαγγελματίες πολιτικούς που ποτέ στην ζωή τους, εκτός από της  μίζες, δεν έχουν βγάλει ούτε ένα ευρώ από μια κανονική εργασία και προσπαθούν να πάρουν το βίος του Έλληνα, τα σπίτια του που τα έχουν από πάππου προς πάππου όταν δουλεύανε όλοι οι γονείς μας και οι γονείς των γονιών μας να χτίσουν ένα σπίτι με στερήσεις για τα γεράματα και για τα παιδιά τους και έρχονται όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι … ««««Έλληνες πατριώτες»»»» να αρπάξουν τα πάντα …θα τους αφήσουμε;;;

“Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος, και παντού είναι αλυσοδεμένος…” (Ζ. Ζ. Ρουσσώ)

Γιάννα Λαζάρου

Ιωάννα Λαζάρου

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.