Στρατηγικός Σχεδιασμός ΕΣΠΑ Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (του Γιάννη Στρατάκη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από την άρνηση συμμετοχής στο παιχνίδι εντυπώσεων (sic!) για το αλλαλούμ και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην υλοποίηση της καθέτου οδού Πτολ/δας –Φλώρινας, η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Φλώρινας, μετά την πρόταση ένταξης του έργου της Κλεισούρας (Δελτίο Τύπου 24-10-19), τελικά αντιλήφθηκαν το λάθος των επιλογών τους;

Και κάτω από την πίεση των πραγματικών επιπτώσεων με νεο Δ.Τ. 1-11-19 της Π.Ε Φλώρινας (ούτε καν της Περ. Άρχής), καθησυχάζουν και μεταφέρουν το πρόβλημα σε επίπεδο προσωπικής διένεξης. Δεν σκοπεύουμε ν’ακολουθήσουμε τη λόγική αυτή, απλά επισημαίνουμε:

1) Οτι ακόμη και σήμερα πέρα από γενικόλογες αναφορές, αοριστίες, καμμία συγκεκριμένη πρόταση δεν κατατέθηκε δημοσίως ή στο Περ. Συμβούλιο για την συνολική στρατηγική που σκοπεύει ν’ακολουθήσει η νέα Περ.Αρχή με τη ένταξη -χρηματοδότηση στο τρέχον ΕΣΠΑ των οδικών αξόνων. (φυσικά με την απαιτούμενη αξιολόγηση – Αόριστες διαβεβαιώσεις δεν αρκούν).

Οι εξελίξεις άλλωστε  σύντομα θα αποκαλύψουν τελικά ποιοί έχουν δίκιο, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα οποία τελικά κουράζουν και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες!

2) Το πόσο έγκυρο και ειλικρινές είναι το περιεχόμενο του Δ.Τύπου με ημερ. 1-11-19 που μας καταλογίζει έλειψη προτάσεων και εποικοδομητικής στάσης, δύο μέρες μετά την συνεδρίαση του Περ. Συμβουλιου 30-10-19, όπου κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις απο την επικεφαλής της παράταξής μας  κ.Ζεμπιλιάδου ( https://docs.google.com/document/d/1249fI5Ap8-Isx4qn_B3_1ysimWQ2pJvE/edit ) και δόθηκαν σχετικές διευκρινήσεις για τις θέσεις μας, ας το κρίνουν επίσης οι πολίτες!

3) Στην αποσπασματική μάλιστα πρόταση ένταξης της Σήραγγας Περβάλι-Πρέσπες, αφού περιλαμβάνει μόνον τη σήραγγα, αγνόησαν εκκωφαντικά την πρότασή μας για ένταξη στο ΕΣΠΑ – Κατασκευή του έργου Φλώρινας-Πισοδέρι (έργο με ετοιμότητα μελετητική) και την ένταξη ως υποέργων γεφυρών για το τρέχον και το επόμενο ΕΣΠΑ του υπολοίπου του δρόμου Πισοδέρι – Περβάλι – Λαιμός  και της σήραγγας στο Περβάλι συμπεριλαμβανομένης.

Γιάννης Στρατάκης

Στρατάκης Γιάννης

Περ. Σύμβουλος – Συνδυασμος ΕΛΠΙΔΑ

π. Νομάρχης Φλώρινας

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *