Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη βίαιη απολιγνιτοποίηση της Δυτ. Μακεδονίας με αφορμή την επίσκεψη του Υπ. Ενέργειας στην περιοχή

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας μαζί με τα Εργατικά Κέντρα Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει και καλεί τα σωματεία μέλη του, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του τόπου μας, να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, στη Δυτική Μακεδονία, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 έξω από το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ στην Πτολεμαΐδα.

Το  κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ μας αφορά όλους, όχι μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και στα ορυχεία. Η βίαιη απολιγνιτοποίηση σημαίνει ανεργία και οικονομική ασφυξία και οδηγεί τελικά στην ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Βυθίζει στη φτώχεια στην ανεργία και σε «περιβαλλοντολογικό ολοκαύτωμα» τη Δυτική Μακεδονία με τη βίαια απολιγνιτοποίηση χωρίς κανένα σχέδιο οικονομικής και περιβαλλοντολογικής προστασίας αυτών των περιοχών.

Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική καμπή για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και η επιλογή που έχουμε είναι μόνο μία.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/2/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.