Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στα πλαίσια της 24ωρης Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια της 24ωρης Γενικής Απεργίας που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Απριλίου, με βασικά θέματα την ακρίβεια, την απολιγνιτοποίηση, την ανεργία, τη φτώχεια, τον πόλεμο, τις αυξήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια, καύσιμα και τρόφιμα και τους χαμηλούς μισθούς.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Φλώρινας, του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Φλώρινας, του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, του Σωματείου Οδηγών Αυτοκινήτων Φλώρινας, του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, του Σωματείου “ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ”, του Σωματείου “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, του Σωματείου ΕΤΕ ΔΕΗ, του Παραρτήματος Φλώρινας του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος, του Σωματείου Χειριστών Φλώρινας, του Σωματείου “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”, του Σωματείου Αμμοκονιαστών Φλώρινας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, του Σωματείου Ηλεκτροσυγκολλητών Φλώρινας, του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, του Σωματείου Συμβασιούχων ΟΑΕΔ στο Νοσοκομείο Φλώρινας, του Συλλόγου Κομμωτών και Κομμωτριών Φλώρινας, του Συλλόγου Α’βαθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, του Συλλόγου Υγειονομικών Φλώρινας και του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών και Χωματουργικών Μηχανημάτων Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κώστας Σιάκος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ κ. Ρωμανίδης Μιχάλης.

Το ψήφισμα της ημέρας διάβασε το μέλος της διοίκησης του ΕΚΦ κ. Ισαάκ Νικολαΐδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.