Συγχαρητήριο προς τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Βεύης

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μου του Νηπιαγωγείου Βεύης, οι οποίοι κατά το σχολικό έτος 2018-2019 υλοποίησαν με πολύ όρεξη και προσπάθεια το έργο eTwinning με τίτλο: «Healthy mind into a healthy body» («Νους υγιής εν σώματι υγιεί») και βραβεύτηκαν τόσο με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας όσο και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας του eTwinning.

Η βράβευση των μαθητών είχε προγραμματιστεί να γίνει σε εκδήλωση πριν τη λήξη των μαθημάτων για το Πάσχα. Λόγω όμως της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων της Ελλάδας, η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση, όταν επαναλειτουργήσουν τα σχολεία.

Ελπίζω και οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι οποίοι κατά το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020 υλοποιούν το έργο eTwinning με τίτλο: «Stem Tale» («Παραμύθια με Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά»), να βραβευτούν με τις αντίστοιχες Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning, όταν αυτό ολοκληρωθεί με την έναρξη των μαθημάτων.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Μουρατίδου Σοφία


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *