Συμμετοχή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Φλώρινας στην ετήσια εκπαίδευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στις  17, 18 και 19 Ιανουαρίου 2020 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρομιών (Κ.Ε.Ο.Α.Χ.) στον Όλυμπο,  πραγματοποιήθηκε  η ετήσια εκπαίδευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων. Στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. συναντήθηκαν μέλη από 7 Λέσχες (ΛΕΚ Λάρισας, ΛΕΔ Ν. Έβρου, ΛΕ.Κ-ΑΛ. Ν. Πιερίας, ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, ΛΕΔ Ν. Πέλλας, ΛΕΔ Ν. Σερρών, ΛΕΔ Ν. Φλώρινας), συνολικά 59 Έφεδροι Καταδρομείς.

Όλυμπος

H Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας  συμμετείχε με 5 μελή της,  και είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης που αφορούσε την χιονοδρομία καταβάσεων.

Όλυμπος

Λόγω της έλλειψης χιονιού στις πίστες και με την σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής των Λεσχών αποφασίστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις άριστες καιρικές συνθήκες να γίνει ανάβαση στην κορυφή του Αγ. Αντωνίου στα 2.815μ ( 3η ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου).

Όλυμπος

Πράγματι το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 09:45 αναχώρησαν οι συμμετέχοντες για την κορυφή. Μετά από μια δύσκολη πορεία σε παγωμένο κατά διαστήματα χιόνι η απόλαυση της μοναδικής θέας από την κορυφή ήταν η ανταμοιβή για την κόπωση των εφέδρων.  Το καταφύγιο ανάγκης που υπάρχει εκεί, φιλοξένησε για λίγο τους συμμετέχοντες και στην συνέχεια άρχισε η κάθοδος προς τις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Ο.Α.Χ.

Την επομένη και μέσα σε αδερφικό κλίμα οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά και αναχώρησαν.

Όλυμπος - Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας

Ευχαριστούμε θερμά τον Δκτη της μονάδας, τα στελέχη και τους καταδρομείς για την άριστη φιλοξενία.   

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *