Συμμετοχή της Φανής Βαρβέρη της ΓΕΦ στο Προ ολυμπιακό τουρνουά

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μεγάλη τιμή για τη Γυμναστική Ένωση Φλώρινας (ΓΕΦ) και για την πόλη μας η συμμετοχή της αθλήτριάς μας Βαρβέρη Φανής στο Ξίφος Μονομαχίας στην Προ ολυμπιακή ομάδα.

Η καλή επίδοσή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας της έδωσε το εισιτήριο για να μπει στις 100 αθλήτριες του τουρνουά, γεγονός που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Προ ολυμπιακή ομάδα.

Έτσι της δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο, εφόσον βέβαια η Παγκόσμια Ομοσπονδία δώσει το πράσινο φως για την ολοκλήρωσή τους μετά τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την πανδημία.

Για να διεκδικήσει τη θέση της στην Ολυμπιάδα πρέπει να βγει στις πρώτες θέσεις του προ ολυμπιακού τουρνουά όπου θα αγωνισθεί με κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσει τον στόχο της και την ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτήν την επιτυχημένη συνεργασία.

Εκτός της Βαρβέρη Φανής και ο Τσώκας Αστέριος, αθλητής του ΟΞΙΦ στο Ξίφος Μονομαχίας, διεκδικεί κι αυτός την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Είναι μεγάλη τιμή για τη Φλώρινα δυο αθλητές της να την εκπροσωπήσουν στο Προ ολυμπιακό τουρνουά.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και τόλμη!

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.