Συμμορία Σκύλων… (Ο Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σε γειτονιά κοντά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής μια συμμορία σκύλων επιτέθηκαν σε δεκάχρονο παιδάκι, το έριξαν από το ποδήλατο και ευτυχώς την ώρα εκείνη γείτονες περαστικοί προστάτεψαν το παιδάκι πριν το κατασπαράξουν…

Την περασμένη Κυριακή στον δρόμο κάτω από το Νοσοκομείο, άλλη συμμορία σκύλων έριξαν κάτω μεσήλικη γυναίκα και την δάγκωναν με λύσσα. Την ώρα εκείνη για καλή της τύχη περνούσε από εκεί περιπολικό της Αστυνομίας και την γλίτωσαν από τα χειρότερα. Οι αστυνομικοί την μετέφεραν επειγόντως στο Νοσοκομείο…

Πολλά τα σκυλοδαγκώματα. Πάρα πολλά και τα σκυλοκόπρανα εδώ στη πόλη μας. Τα παιδάκια στο πάρκο παίζουν πάνω στα κόπρανα. Βέβαια δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια. Όμως τα συγκεκριμένα αδέσποτα έχουν μυριστεί την υπερπροστασία που τους παρέχει τα τελευταία χρόνια ο νόμος τους κράτους και έχουν ξεσαλώσει. Δαγκώνουν ελεύθερα και άφοβα όποιον βρουν μπροστά τους.

Ο αυστηρότατος ζωονόμος απαγορεύει στον άνθρωπο να τα φυλακίσει ή να χρησιμοποιήσει την όποια γκλίτσα
του. Πέφτει βαριά ο πέλεκυς της άδικης δικαιοσύνης. Ο πολίτης πλέον είναι απροστάτευτος από τα συγκεκριμένα αναρχοκοπρόσκυλα, που δεν έχουν διεύθυνση, ταυτότητα και αφεντικό.

Προβλέπω στο μέλλον σκληρό αντάρτικο μεταξύ ανθρώπων και σκύλων με απρόβλεπτες συνέπειες και πολλές παράπλευρες απώλειες….

Ο ΠΟΙΜΗΝ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Συμμορία Σκύλων… (Ο Ποιμήν)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *