Συνάντηση Γιάννη Αντωνιάδη με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για τις αποζημιώσεις στα βιολογικά φασόλια

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στον ΕΛΓΑ με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Ετέθη το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων σε βιολογικές καλλιέργειες στην περιοχή των Πρεσπών, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν το νομό Φλώρινας σε σχέση με τον ΕΛΓΑ.

Ως προς το θέμα της αποζημίωσης των βιολογικών, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ διαβεβαίωσε τον βουλευτή πως στη συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων θα του θέσει το συγκεκριμένο θέμα και ευελπιστεί πως θα έχει θετική κατάληξη.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τον κ. Λυκουρέντζο πως και ο ίδιος θα έχει για ακόμα μια φορά προσωπική επικοινωνία για το θέμα με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων διότι πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας για την περιοχή των Πρεσπών.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα καλύτερης λειτουργίας και εξυπηρέτησης των αγροτών από τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η επιτάχυνση των αποζημιώσεων όλων των εκκρεμών υποθέσεων και μη.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.