Συνάντηση της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα με τη Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, κα Π. Πέρκα, ως μέρος της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με τη Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (Π.Ε.Μ) για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στη Βουλή των Ελλήνων.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο αρμόδιος τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Αραχωβίτης, καθώς και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Β. Κοκκάλης.

Στη Γραμματεία της Π.Ε.Μ. για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος συμμετείχε και η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, κα Δ. Κρητικού.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε αφενός η ενημέρωση των κομμάτων του κοινοβουλίου σχετικά με τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος και αφετέρου η διατύπωση των θέσεων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης σχετικά με τα αιτήματα  της Π.Ε.Μ.

Πέραν των αιτημάτων και των επιμέρους ζητημάτων που αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης, συζητήθηκαν και τοπικά ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. της Φλώρινας, όπως για παράδειγμα οι εργάτες γης.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *