Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με αντιπροσωπεία Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία της Π.Ε. Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου επισκέφτηκαντην Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Π.Ε. Φλώρινας και ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Φλώρινας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αναπροσαρμογής των σχεδίων Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στασχέδια όλων των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, δράσεις και ενέργειες για την υποβοήθηση των ΑμεΑ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης, συζητήθηκε το αίτημα της βελτίωσηςτης προσβασιμότηταςτων ΑμεΑστις υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Φλώρινας Βασίλης Παπαγιάννης, η  Αντιπρόεδρος ΕλένηΊνδου και ο Γραμματέας ΙωάννηςΜοστάκης, επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΦλώριναςΑγνή Σιδηροπούλου, η Γραμματέας ΙορδάναΣουμελίδου και τα μέλη ΒασίληςΤσούληςκαι Βασίλης Ιγνατίου

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει ως κοινωνικός οργανισμός, που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πολίτη να συμβάλλει ουσιαστικά στην ισότιμη ένταξη των πολιτών με αναπηρία στη κοινωνική ζωή και στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.