Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία Ιορδάνη Ρωμιόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία, παθολόγο-λοιμωξιολόγο, Ιορδάνη Ρωμιόπουλο υποδέχτηκε  στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί υπάλληλοι της Π.Ε. Φλώρινας, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τη μετάδοση του κορωνοϊού (covid-19), τη διαδικασία ιχνηλάτησης καθώς και την οργάνωση των υποδομών που συστήθηκαν προσφάτως με εντολή της Πολιτικής Προστασίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κύριος Ιορδάνης Ρωμιόπουλος σχολίασε: «Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Αντιπεριφέρεια Φλώρινας για να συναντήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Κιοσέ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση και συνδρομή του στο έργο του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Φλώρινας.

Με τον κ. Κιοσέ προσεγγίζουμε με ευαισθησία όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημιουργία χώρου μονάδας ΕΟΔΥ στη Φλώρινα, η λειτουργία του οποίου θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας να έχουν το δικό τους χώρο αναφοράς για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό (covid-19). Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία για όλους».

Από την πλευρά ο κ. Ιωάννης Κιοσές δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στην Π.Ε. Φλώρινας τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο και τους συνεργάτες του. Η εδώ παρουσία τους σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ανησυχία του ΕΟΔΥ και της πολιτείας για τη συνέχιση της ιχνηλάτησης και ταυτοποίησης των κρουσμάτων.

Όλο το προηγούμενο διάστημαείχαμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Ρωμιόπουλο. Έχουμε συνεχή επαφή σ’ ότι αφορά τα θέματα όχι μόνο της ιχνηλάτησηςαλλά και της αντιμετώπισης των κρουσμάτων που σημειώνει η περιοχή μας. Η καλή μας συνεργασία επιβεβαιώθηκε με τη σημερινή εδώ παρουσία τους. Εντός της ημέρας θα επισκεφτούμε τον χώρο που ενοικιάσαμε ως Π.Ε.Φλώρινας,όπου θα τοποθετηθούν τα αρμόδια τμήματα των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικότερα ο έλεγχος και η ενημέρωση των συμπολιτών μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.