Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Άμπα

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης  συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Άμπα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η  εξέταση από κοινού όλων των μεγάλων αγροτικών θεμάτων της Π.Ε Φλώρινας. Συγκεκριμένα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα αρδευτικά δίκτυα των Πρεσπών, του Παρορίου και της Τριανταφυλλιάς, στα σχέδια βελτίωσης και σε θέματα που έχουν σχέση με τους αμπελώνες της Π.Ε Φλώρινας.

Επίσης συζητήθηκαν οι επιπτώσεις στο εισόδημα γεωργών και κτηνοτρόφων από τον κορονοϊό ( Covid 19), οι ενδεχόμενες επιπτώσεις στους καλλιεργητές δέντρων από την πρόσφατη χιονόπτωση και τον παγετό και άλλα θέματα που αφορούν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους.

Τέλος συζητήθηκαν οι προτάσεις έργων που αφορούν το 6ο ΕΣΠΑ και βρίσκονται στο στάδιο της διαβούλευσης και αποφασίστηκε κοινή κάθοδος στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία για την προώθηση και επίλυση των ανωτέρω θεμάτων και προβλημάτων του αγροτικού κόσμου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΒαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4.5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 838 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up