Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Π. Πασχαλίδης είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό κ. Κ. Σκρέκα, στο γραφείο του οποίου δεσπόζουν πίνακες και αφίσες που απεικονίζουν κτίρια και τοπία από Φλώρινα, Πρέσπες και Αμύνταιο.

Συνάντηση Αντωνιάδη με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

Καταρχήν συζητήθηκε το αρδευτικό του Δήμου Πρεσπών για το οποίο ο κ. Σκρέκας δήλωσε πως είναι πλέον ώριμο και προωθείται μέσα στην επόμενη χρονιά η δημοπράτηση του έργου. Συζητήθηκαν επίσης και νέες προτάσεις της αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το Δήμο Πρεσπών.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής έθεσε το θέμα του αρδευτικού δικτύου Παρωρίου, για το οποίο ο υφυπουργός απάντησε πως είναι επίσης ώριμο και μέσα στο επόμενο έτος θα δημοπρατηθεί.

Συζητήθηκαν επίσης προτάσεις για δύο νέα αρδευτικά δίκτυα στο λεκανοπέδιο Αμυνταίου για τα οποία ο κ. Σκρέκας είναι θετικός ως προς την σύνταξη των μελετών, θέματα όμως τα οποία θα συζητηθούν εκτενέστερα παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *