Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών Γ. Βαλατσού για θέματα της Τ.Κ. Τροπαιούχου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο υπ. Εσωτερικών με την Υπηρεσιακή Γραμματέα κα. Γεωργία Βαλατσού. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η προώθηση του θέματος της παραχώρησης για χρήση από την Κοινότητα Τροπαιούχου, του κτιρίου του πρώην αστυνομικού τμήματος Τροπαιούχου, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην πλατεία της Κοινότητας.

Πρόκειται για ένα ακίνητο, την αξιοποίηση του οποίου έχει ζητήσει από το υπ. Εσωτερικών εδώ και καιρό ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Θεοχάρης Χαραβιτσίδης.

Η κα Βαλατσού αναγνώρισε πως έχει καθυστερήσει το συγκεκριμένο θέμα και δεσμεύτηκε να το εξετάσει άμεσα ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να δοθεί προς χρήση στους κατοίκους του Τροπαιούχου νομού Φλώρινας.

Ο βουλευτής κ. Γ. Αντωνιάδης και ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Θ. Χαραβιτσίδης, συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος.​

Πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Αντωνιάδη

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.