Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του κ. υφυπουργού που αφορούν τον αθλητισμό και τις υποδομές στο νομό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της ολοκλήρωσης του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα “Ηλίας Ηλιάδης”, το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε “γεφύρι της Άρτας”, καθώς φέτος συμπληρώνονται 18 χρόνια από την έναρξη των εργασιών κατασκευής του.

Δυστυχώς ως προς τους πόρους για το γυμναστήριο του Φιλώτα,  ο κ. Αυγενάκης, παρά τη θετική διάθεση για την αποπεράτωση του, δήλωσε ότι προς το παρόν το υπουργείο δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους και παρέπεμψε στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Λιβανιό Θεόδωρο.

Ο κ. Βουλευτής ανέλαβε την πρωτοβουλία για την σχετική ενημέρωση του υπουργού μέσω μιας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα  και στην οποία θα συζητηθεί το καυτό θέμα της αποπεράτωσης  -επιτέλους- του κλειστού γυμναστηρίου του Φιλώτα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *