Συνάντηση του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Tο Σάββατο  04/07/2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με την διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Πραπαβέσης, ο  Β’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Απόστολος Πάνος και η οικονομική επόπτης Αθηνά Παπαδοπούλου.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη μεταλιγνιτική περίοδο και τα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν στην περιοχή καθώς και για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός πλάνου που θα βοηθήσει την περιοχή να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε την διοίκηση του Επιμελητηρίου για την πρόσκληση και άκουσε με προσοχή τις προτάσεις που του έθεσαν οι εκπρόσωποι του. Δεσμεύτηκε δε, να τις μεταφέρει στον ίδιο τον πρωθυπουργό στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/07/2020.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, της ανταλλαγής και της καταγραφής απόψεων, στην επόμενη μεταβατική περίοδο, προκειμένου να υπάρχει μια κοινή θέση που θα έχει συνδιαμορφωθεί από τις προτάσεις των θεσμικών φορέων και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

“Είναι σημαντικό –τόνισε ο κ. βουλευτής-η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και έτοιμους  με προτάσεις ρεαλιστικές και αναπτυξιακές, που θα συμπεριληφθούν στο business plan που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για την περιοχή μας”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.