Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με το Δ/νοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρ. Βίνη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινα-Κρυσταλλοπηγή-Πόγραδετς.

Ο κ. Βίνης ενημέρωσε τον βουλευτή ότι θα ξεκινήσει μελέτη κόστους-οφέλους από την ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με την παραπάνω γραμμή η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 προτάσεις και η οποία θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022. Με βάση αυτή τη μελέτη, αλλά και άλλες προϋποθέσεις και όρους, θα αποφασιστεί ποια διαδρομή τελικά θα επιλεγεί.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Βίνη για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Φλώρινας (πολιτική, οικονομική, κοινωνική), εστιάζοντας στο θέμα της δίκαιης μετάβασης, της οικονομικής αιμορραγίας προς FYROM και άλλα θέματα.

Επίσης, στάθηκε στο θέμα της ιστορίας του σιδηρόδρομου στο νομό και στο γεγονός ότι η σύνδεση με την Αλβανία αποτελεί μείζονος σημασίας για το νομό Φλώρινας, για τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και για τη σύντομη σύνδεση μέσω αυτής της επιλογής της Αλβανίας με Ελλάδα και με FYROM-Μοναστήρι. Ο κ. Αντωνιάδης και ο κ. Βίνης δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για το παραπάνω θέμα.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.