Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Αμυρά για τα δάση

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, συναντήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον υφυπουργό κ. Γιώργο Αμυρά. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του βουλευτή στην Κοινότητα Ασπρογείων και της σύσκεψης η οποία ακολούθησε με την διευθύντρια Δασών κα Σοφία Γλούφτση και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ασπρογείων κ. Βασίλη Σταυρίδη, με κύριο θέμα την εμπλοκή του αναδασμού της Κοινότητας Ασπρογείων και άλλα θέματα που έχουν σχέση με τη δημοσιοποίηση των δασικών χαρτών.

Ο βουλευτής, όπως δεσμεύτηκε στους κατοίκους των Ασπρογείων, έφερε το θέμα στο αρμόδιο υφυπουργό κ. Αμυρά ο οποίος αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και δεσμεύτηκε στην άμεση εξεύρεση λύσης. Αποδέχθηκε την πρόταση του βουλευτή για διοργάνωση τηλεδιάσκεψης την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου με τον πρόεδρο της κοινότητας Ασπρογείων κ. Βασίλη Σταυρίδη και άλλους πρόεδρους Κοινοτήτων που έχουν προβλήματα με τα δάση.

Επίσης, ο κ. Αμυράς δεσμεύτηκε να επισκεφτεί τον νομό Φλώρινας τον Οκτώβριο για να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους θέματα της αρμοδιότητάς του. Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι οι πρόεδροι των Κοινοτήτων του νομού Φλώρινας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δάση (δασικοί χάρτες, εκμετάλλευση δασών, προστασία κλπ.), να δηλώσουν συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη στο γραφείο του βουλευτή κ. Γ. Αντωνιάδη (τηλ. 23850.44684, 9:30πμ-2:30μμ).


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.