Συνάντηση του Γεν.Γραμματέα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρωθυπουργό

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με τον πρωθυπουργό της χώρας συναντήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) κ. Γιώργος Αμβροσίου κατά την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα.

Ο κ. Αμβροσίου ζήτησε από τον πρωθυπουργό να στηρίξει τις περιφερειακές εφημερίδες που ανέκαθεν αποτελούσαν τα προπύργια της δημοκρατίας και την ελεύθερη φωνή του πολίτη σε κάθε νομό της Ελληνικής Περιφέρειας.

Ο κ. Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Αμβροσίου ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η στήριξη του Περιφερειακού Τύπου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας κατά την περίοδο της πανδημίας, προβλήματα που ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα που δημιούργησε η δεκαετής οικονομική κρίση.

Ο Γ.Γ. της Ε.Ι.Ε.Τ. συνομίλησε και με τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό εκπρόσωπο και νυν αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται των νέων του αρμοδιοτήτων και σχετίζονται με τις Περιφερειακές εφημερίδες, όπως η άμεση εξόφληση των υποχρεώσεων Δήμων και Περιφερειών προς τις εφημερίδες, νέο πλαίσιο δημοσιεύσεων των ΟΤΑ κ.α.

Ο κ. Πέτσας ζήτησε από τον κ. Αμβροσίου να του σταλεί σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα της Ε.Ι.Ε.Τ., ενώ είναι πολύ πιθανόν σύντομα να πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο πλευρών και τηλεδιάσκεψη όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Περιφερειακό Τύπο.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.