Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τη Δ/ντρια του υπουργού Χριστίνα Μπουσουλέγκα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τη Δ/ντρια του υπουργού, κα Χριστίνα Μπουσουλέγκα. Δύο ήταν τα βασικά θέματα της συνάντησης. Το πρώτο αφορά στο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια με τίτλους ιδιοκτησίας σε εργατικές κατοικίες στην περιοχή του Αμυνταίου.

Το δεύτερο αφορά στη δυνατότητα των οικοδόμων της Φλώρινας να εγγράφονται στο Ταμείο Ανεργίας με τις διατάξεις που ίσχυαν ως τον Αύγουστο του 2021.

Η κα Μπουσουλέγκα, ως προς το θέμα με τις εργατικές κατοικίες είπε πως πρόκειται για ένα σύνθετο πρόβλημα το οποίο υποσχέθηκε πως θα το δει από κοινού με τις υπηρεσίες του υπουργείου για συντόμευση των διαδικασιών, όταν όμως ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον ΕΦΚΑ που συζητείται στη Βουλή αυτές τις μέρες. Ως προς το θέμα των οικοδόμων, και για αυτό θα αναζητηθεί λύση στο ίδιο διάστημα, όταν επίσης θα έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου και σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.