Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με την Υπουργό Παιδείας για τη μοριοδότηση των μαθητών της Γ’ Λυκείου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, προκειμένου να θέσει και κατ’ ιδίαν το αίτημα για μοριοδότηση των μαθητών της φετινής Γ’ Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, εξαιτίας του σεισμού της 9ης Ιανουαρίου και της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το αίτημα από τους ίδιους τους μαθητές, ο κ. Γιαννάκης συναντήθηκε μαζί τους και επικοινώνησε με την κα Υπουργό, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος.

Στο πλαίσιο αυτό ήταν και η συνάντησή τους στο Υπουργείο, όπου η κα Κεραμέως γνωστοποίησε πως το αίτημα γίνεται δεκτό και πως οι απαιτούμενες διαδικασίες θα γίνουν με το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων, όπου θα υπάρξει και η σχετική υπουργική απόφαση. Ο κ. Δήμαρχος χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αίτημα των μαθητών, καθώς σε συνδυασμό με τις σεισμικές δονήσεις υπάρχουν και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δυσκολεύουν την προσπάθεια των μαθητών και ευχαρίστησε την κα Υπουργό για τη θετική εξέλιξη


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.