Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον βουλευτή Γ. Αντωνιάδη στο Μ. Μαξίμου για όλα τα μεγάλα θέματα του Ν. Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, εκδόθηκε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

Θέμα: Συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη με το βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη στο Μ. Μαξίμου για όλα τα μεγάλα θέματα του Ν. Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μια σειρά επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι χειρίζονται μεγάλα θέματα του νομού Φλώρινας, αλλά και εποπτεύουν έργα υποδομής τα οποία υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο Ν. Φλώρινας όπως οι κ.κ. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντάς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας, Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης κ.ά. ο βουλευτής Φλώρινας Γ. Αντωνιάδης την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής ενημέρωσε λεπτομερώς τον πρωθυπουργό για τα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στο νομό Φλώρινας (αρδευτικά δίκτυα, φυσικό αέριο στη Φλώρινα, κ.ά.), αλλά και για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το νομό (ανεργία, κάθετος άξονας Φλώρινας-Πτολεμαΐδας, ενίσχυση των εμπορικών καταστημάτων, αγροτικά θέματα, δασικά, κ.ά.).

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης της κατάστασης, για άλλη μια φορά ανέλαβε να δώσει λύσεις στα μεγάλα θέματα του νομού, ξεμπλοκάροντας ορισμένα από αυτά και δίνοντας νέα ώθηση σε κάποια άλλα τα οποία εξελίσσονταν με αργούς ρυθμούς. Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε το βουλευτή πως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί το νομό Φλώρινας ώστε να διαπιστώσει και «ιδίοις όμμασι» την ομαλή εξέλιξη των έργων και των θεμάτων που συζητήθηκαν.

«Η Φλώρινα βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησής μας, με έργα και όχι με λόγια», επανέλαβε για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης στο βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *