Σύμπτυξη ιδεολογιών (Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η ανθρωπότητα ανοίγει καινούρια σελίδα πολιτισμού και εξέλιξης. Συντρίβει την παλαιά διχόνοια μεταξύ αριστερών, δεξιών, εθνικοφρόνων, κουμουνιστών και εβραιολατρών. Όλοι αδέρφια, μικροί μεγάλοι, κανονικοί και υπέρβαροι, δημοκράτες και μη. Ένα πράμα όλοι, άσπροι, μαύροι και μπλέ. Τέλος στο μίσος και την αντιπαλότητα, όλοι εναντίον της Δημοκρατίας!

Είχε νομίσει ο μέτριος Κλεισθένης πως θα ήταν δυνατόν να επιτύχει το σχέδιό του περί ολοκλήρωσης της Δημοκρατίας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πλάνη μεγάλη, επλανήθη πλάνην οικτράν.

Διαπιστώνει εύκολα κανένας πως το σχέδιό του απερρίφθη και απορρίπτεται καθημερινά από όλες τις πολιτικές και θρησκευτικές παρατάξεις μηδ’ εξαιρουμένης αυτής των Ιθαγενών Μαορί της Νέας Ζηλανδίας.

Πνέει πλέον ο άνεμος της αντιδημοκρατίας και του καλοδεχούμενου φασισμού πανταχόθεν. Χαρείτε, νενικήκαμεν νίκην οικτράν και απεχθήν. Όλοι οι λαοί εμπεδώνουν την φιλάνθρωπο θεωρία περί καταργήσεως των εκλογών και ενισχύσεως των μονοκρατοριών.

Στην Βόρεια Κορέα ο Μεγάλος ποδηγέτης ΚΙΜ Ιλ Ούν με παπούτσι Νο 50 αρνείται πεισμόνως και επιμόνως τις εκλογές προς χάριν της ευδαιμονίας του λαού του. Μέχρι και λεμόνι θα επιτρέπεται πλέον να ρίχνουν στο φαγητό τους.

Οικειοποιείται τα πνευματικά δικαιώματα του Νικολάϊ Τσαουσέσκου που πρώτος είχε καταλάβει το άχρηστον του νοήματος των εκλογών και της πλειοψηφίας. Σοφό μυαλό και πάντα προνοητικό για την διαιώνιση της εξουσίας.

Το ίδιο παρατηρούμε και στις αντιλήψεις των Βασιλέων της Αγγλίας, της Νορβηγίας και του Μαρόκου. Εξουσία ενωμένη, ποτέ νικημένη. Ωραία πράγματα, πράξεις αγγέλων.

Ερχόμενοι τώρα στο θρησκευτικό μας συναίσθημα διαπιστώνουμε πως και εκεί οι ηγέτες του Βουδισμού συνυπάρχουν στην αντιδημοκρατία με τους ηγέτες του Ισλαμισμού και του Ινδοϊσμού.

Εμείς τώρα, ως γνήσιοι Χριστιανοί και δή Ορθόδοξοι δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από αυτή την γιορτή εκπεσμού των εχθρικών ιδεών του Κλεισθένη και του Περικλή και συμβαδίζουμε ψυχή τε και σώματι με τους θρησκευόμενους των άλλων θρησκειών.

Ποτέ εκλογές για τους αρχιερείς μας, μη, κακό, τζίζ. Μια ιδέα, μια κατεύθυνση ένας σκοπός: να συντριβή η Ελληνική ιδέα της Δημοκρατίας και της αρχής της λαϊκής δεδηλωμένης.

Ποτέ πιά εκλογές, ο διορισμός είναι περισσότερο  εύπεπτος και αποβάλλεται άνετα διά της φυσικής οδού  του απευθυσμένου. Θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά και το πεπτικό σύστημα για να μην τρέχουμε άσκοπα σε γαστρεντερολόγους, δεν είμαστε τώρα για έξοδα!

Η ανθρωπότητα είναι πλέον στο στάδιο της τέταρτης επανάστασης, όχι της βιομηχανικής αλλά της θρησκευτικοκοινωνικής ομού μετά της βοτανολογίας. Άντε, καλά καρμπουλάχανα  συνδυασμένα με τα λαχανάκια Βρυξελών και της ευρύτερης περιοχής της Γάνδης.

Τελικά κάποιος πρέπει να το πεί στους Έλληνες: Σταματήστε τις φιλοσοφίες και τις Δημοκρατίες γιατί πολύ σας ανέχθηκε μέχρι σήμερα ο Βούδας, ο Εμβέρ Χότζα και ο Ορθόδοξος Αγιατολάχ.

Είναι ο μόνος τρόπος για να αρχίσει η καύση των βιβλίων του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα, αλλιώς θα βρούμε κανέναν μπελά με αυτούς τους αχρείους, αν και, μέχρι σήμερα καλά τους βολεύαμε με τις γονυκλισίες, τις προσευχές και την ανεπανάληπτη ιδεολογικά αριστερά.

Ας τους αφήσουμε να μπουσουλάνε στην Εκατονταπυλιανή και να αριστεροφέρνουν, μούρλια συνταγή, ούτε φρικασέ να ήτανε!

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *