Σύσκεψη Υπο τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Φλώρινας για τον Προγραμματισμό Έργων

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, με θέμα τον προγραμματισμό έργων στην Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Φλώρινας,  ενώ στη συνέχεια συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων και έργων υποδομής, για την ένταξη τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα οδικά έργα, τα έργα αγροτικής οδοποιίας, τα έργα προώθησης τουρισμού και ανάδειξης του αρχαιολογικού αποθέματος, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, η ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων. Επίσης, η εκμετάλλευση των υφιστάμενων φραγμάτων για άρδευση, τα αντιπλημμυρικά έργα, οι αναδασμοί και ο αγροτικός εξηλεκτρισμός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Καλλιόπη Κυριακίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Βόσδου, διευθυντές και προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατόπιν, ο κ. Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους κ. Ιωάννη Κιοσέ και Βασίλειο Άμπα, μετέβη στις Τοπικές Κοινότητες Πετρών και Αγ. Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.