Τα απόλυτα ανδρικά κοσμήματα: Χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια σεβαλιέ και ανδρικοί σταυροί για στυλ που ξεχωρίζει

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τα ανδρικά κοσμήματα αποτελούν διαχρονικά ένδειξη prestige και μοναδικής υπεροχής, εδώ και αρκετούς αιώνες. Από τα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια σεβαλιέ, με πέτρα, ένα χρυσό ανδρικό δαχτυλίδι που σηματοδοτούσε την ανώτερη κοινωνική θέση και την σπουδαιότητα αυτού που το φορούσε, μέχρι ανδρικοί σταυροί, σύμβολο πίστης για τη βάπτιση ή για δώρο γάμου ή αρραβώνα, η επιλογή των κοσμημάτων είναι κάτι περισσότερο από θέμα στυλ, είναι prestige.

Στο online κοσμηματοπωλείο Χρυσό Κόσμημα σας περιμένει μία μοναδική συλλογή με τα πιο στυλάτα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια σεβαλιέ με πέτρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ανδρικοί σταυροί χρυσοί ή λευκόχρυσοι με αλυσίδα ή χωρίς, για βάπτιση ή δώρο γάμου. Ο ανδρικός σταυρός όμως δεν χρειάζεται να είναι μόνο από πολύτιμο μέταλλο. Οι ατσάλινοι ανδρικοί σταυροί με αλυσίδα που θα βρείτε στο Χρυσό Κόσμημα σε πρωτότυπα σχέδια, είναι ένα πολύ στυλάτο κόσμημα που ταιριάζει με τις πιο ροκ και casual εμφανίσεις σας.

Σύγχρονοι ιππότες

Τα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια σεβαλιέ χρονολογούνται από τους μεσαιωνικούς ακόμα χρόνους και ονομάζονται έτσι από τη γαλλική λέξη σεβάλ που σημαίνει «άλογο» και ουσιαστικά σήμαινε ότι αυτοί που τα φορούσαν ήταν αναβάτες αλόγων, δηλαδή ιππότες και ευγενείς. Το διαχρονικό αυτό σύμβολο έχει μεταφερθεί και στην εποχή μας, όπου ένα χρυσό ανδρικό δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο, δίνει prestige στον κάτοχό του και συμβολίζει μία ανώτερη κοινωνική τάξη. Αναζητώντας στη Θεσσαλονίκη χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια σεβαλιέ, με πέτρα ή με σφραγίδα οικόσημο, ακόμη και με χρυσό κωνσταντινάτο, η πρώτη σας επιλογή είναι το online κοσμηματοπωλείο Χρυσό Κόσμημα. Μία μοναδική συλλογή σε κομψά χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια, πρωτότυπα σχέδια κλασικά ή μοντέρνα και απίθανα στυλ, σας περιμένει σε ασυναγώνιστες τιμές.

Σύμβολο πίστης

Οι ανδρικοί σταυροί, χρυσοί ή λευκόχρυσοι, είναι το πιο συνηθισμένο ανδρικό κόσμημα, καθώς μπορεί να συνοδεύει τον κάτοχο από τη βάπτιση, ακόμα και να είναι δώρο γάμου ή αρραβώνα. Ένας ανδρικός σταυρός μπορεί να φορεθεί και να ταιριάξει με όλες τις περιστάσεις, ακόμα και τις πιο επίσημες και συχνά αποτελεί ταυτόχρονα σύμβολο πίστης, αλλά και οικογενειακό κειμήλιο.

Ένας ανδρικός σταυρός, όταν επιλέγεται για δώρο, ειδικά αν είναι για βάπτιση και για δώρο γάμου ή αρραβώνα, θα πρέπει να ταιριάζει στο στυλ αυτού που θα το φορέσει, ώστε να το αγαπήσει και να το αξιοποιήσει. Γι’ αυτό στο online κοσμηματοπωλείο Χρυσό Κόσμημα, σας περιμένουν ανδρικοί σταυροί χρυσοί αλλά και λευκόχρυσοι, με αλυσίδα, ή χωρίς αλυσίδα, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Για ροκ καταστάσεις

Και οι ατσάλινοι ανδρικοί σταυροί όμως έχουν την τιμητική τους τη σύγχρονη εποχή, καθώς δίνουν μία πιο γκοθ ή ροκ wild child νότα στις εμφανίσεις σας. Από τους Sons of Anarchy μέχρι τον Ozzy Osbourne, ο ανδρικός σταυρός από ατσάλι με αλυσίδα είναι αγαπημένο κόσμημα για μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ. Ατσάλινοι ανδρικοί σταυροί με αλυσίδα, σε μοναδικές τιμές και μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά σχέδια σας περιμένουν να τους επιλέξετε με ένα κλικ.

Επισκεφθείτε το online κοσμηματοπωλείο Χρυσό Κόσμημα και βρείτε τα πιο κομψά χρυσά δαχτυλίδια ανδρικά στη Θεσσαλονίκη, σεβαλιέ με πέτρα, ανδρικούς σταυρούς χρυσούς ή λευκόχρυσους.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *