Τα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου – Εκθεσιακού Κέντρου προϊόντων από το Επιμελητήριο Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τον νέο Πολυχώρο – Εκθεσιακό Κέντρο προϊόντων εγκαινίασε το Επιμελητήριο Φλώρινας και ο πρόεδρός του κ. Σάββας Σαπαλίδης, παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, του προέδρου της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Μασούτη και πλήθους φορέων, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, η βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου, η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κα Ευφροσύνη Ντιό, οι Δήμαρχοι Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κα Ελένη Γυρίκη και πολλοί πρόεδροι Επιμελητηρίων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κατά τον χαιρετισμό του, “o χώρος αυτός θα μπορούσε να ονομαστεί το “σπίτι του επιχειρηματία”, όπου σήμερα 38 επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου είναι στα εκθεσιακά ερμάρια που βρίσκονται στην αίθουσα, ενώ σύντομα θα γίνουν γευσιγνωσίες και άλλες εκδηλώσεις για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της Π.Ε Φλώρινας“.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί των παρευρισκόμενων επισήμων, ενώ ο κ. Σαπαλίδης αντάλλαξε συμβολικά δώρα με τον Πρόεδρο της ΕΕΚΕ κ. Γιάννη Μασούτη ως ένδειξη της μεταξύ τους συνεργασίας και υποστήριξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *