Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη Συντονιστική Επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Τηλεδιάσκεψη για τη μεθοδική προετοιμασία ενός πολυδιάστατου Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία στρατηγικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων για την αναγέννηση των τοπικών οικονομιών καθώς και την εξασφάλιση αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  22 Απριλίου.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων κ. Θωμά Γεράσιμου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος,  καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Μουσουρούλης Κωνσταντίνος, κ. Τριαντόπουλους  Χρήστος, κ. Σκάλκος Δημήτρης, κ. Πρωτοψάλτης Σπύρος, κ. Νίκας Παναγιώτης, κ. Στάσσης Γιώργος και η κα. Σδούκου Αλεξάνδρα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πολλαπλασιαστική επίδραση της ΔΕΗ Α.Ε. στο εισόδημα και την απασχόληση ενώ  περιγράφθηκε η λειτουργία των πυλώνων του νέου «Μηχανισμού Δίκαιης Μετάβασης» και η κατάρτιση  των Εδαφικών σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Ο Περιφερειάρχης από τη μεριά του ενημέρωσε τα μέλη της  Συντονιστικής Επιτροπής για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διατυπώνοντας τις προτάσεις του και αναγνωρίζοντας την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία που διέρχεται όλη η χώρα.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *