Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη Συντονιστική Επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τηλεδιάσκεψη για τη μεθοδική προετοιμασία ενός πολυδιάστατου Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία στρατηγικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων για την αναγέννηση των τοπικών οικονομιών καθώς και την εξασφάλιση αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  22 Απριλίου.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων κ. Θωμά Γεράσιμου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος,  καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Μουσουρούλης Κωνσταντίνος, κ. Τριαντόπουλους  Χρήστος, κ. Σκάλκος Δημήτρης, κ. Πρωτοψάλτης Σπύρος, κ. Νίκας Παναγιώτης, κ. Στάσσης Γιώργος και η κα. Σδούκου Αλεξάνδρα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πολλαπλασιαστική επίδραση της ΔΕΗ Α.Ε. στο εισόδημα και την απασχόληση ενώ  περιγράφθηκε η λειτουργία των πυλώνων του νέου «Μηχανισμού Δίκαιης Μετάβασης» και η κατάρτιση  των Εδαφικών σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης. Ο Περιφερειάρχης από τη μεριά του ενημέρωσε τα μέλη της  Συντονιστικής Επιτροπής για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διατυπώνοντας τις προτάσεις του και αναγνωρίζοντας την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία που διέρχεται όλη η χώρα.

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.