Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Φλώρινας στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Κων/νος Μπομπότας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Φλώρινας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο οικονομολόγος και πρώην Δ/ντης του υποκαταστήματος Αμυνταίου της Εθνικής Τράπεζας, κ. Κων/νος Μπομπότας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Ο κ. Μπομπότας, αφού έκανε σύντομη αναφορά στην υφιστάμενη κατάσταση, κατέθεσε ως ένα από τα αιρετά μέλη της συνέλευσης αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την άποψή του για τη μεταλιγνιτική περίοδο και την ανάπτυξη της Φλώρινας, παρουσιάζοντας συνοπτικά τους κεντρικούς άξονες ενός σχεδίου σωτηρίας για την περιοχή.

Τόνισε την ανάγκη για αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νομού, που “μπορούν να αντικαταστήσουν όχι μόνο την παραγωγική βάση του κάρβουνου αλλά και την τοπική κακοδαιμονία, ως αντίστροφη μέτρηση ακμής στη χρόνια παρακμή”, με στόχο τη δημιουργία 5000 νέων επιχειρήσεων και 15.000 θέσεων εργασίας σε 15 διαφορετικούς τομείς, στους οποίους αναφέρθηκε.

Παράλληλα περιέγραψε συνοπτικά και τις δυνατότητες πρακτικής εφαρμογής με βασικό εργαλείο τον Δήμο Φλώρινας, που αποτελεί τον πιο σταθερό φορέα εξουσίας για σχεδιασμό σε βάθος χρόνου.

Κλείνοντας ο κ. Μπομπότας κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Φλώρινας, με τον νέο ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό “Σχέδιο Σωτηρίας”, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να εργαστούν για “το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.