Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη συνείδησης;

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Γράφει ο Ιωάννης Ευθυμιάδης

Ο οικονομικός ανταγωνισμός των συμφερόντων και ο στόχος για την κυριαρχία του πλανήτη Γή, είναι η φιλοδοξία ενός ισχυρού κράτους.

Ένα ισχυρό κράτος χαρακτηρίζεται ‘ετσι όταν έχει τα μεγάλα αποθέματα χρυσού, αλλά έχει και αποκλειστική τεχνογνωσία. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί παράγοντες για την κυριαρχία του πλανήτη Γη.

Ο Ρώσος αρχηγός Πούτιν σε μια δήλωσή του παράλληλα ανέφερε ότι αυτός που θα κατέχει την τεχνογνωσία της τεχνητής νοημοσύνης θα γίνει κυρίαρχος του κόσμου. Για τι προειδοποιεί έμμεσα ο Πούτιν χρησιμοποιώντας τον όρο τεχνητή νοημοσύνη και σε ποιους απευθύνεται; Μήπως απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους στους πολίτες του κόσμου, που θα είναι τα μελλοντικά “πειραματόζωα”;  

Γνωρίζουμε ότι όλες οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών όλων των κρατών είναι ήδη προμελετημένες και όχι στιγμιαίες σκέψεις και μεταφέρουν διάφορα ενημερωτικά ή προειδοποιητικά μηνύματα.

Η ουσία και ο στόχος είναι ποιος θα ελέγχει τον κόσμο; Ως προς το ερώτημα, τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη συνείδησης, που θέλουν να την εφαρμόσουν;  Δεν είναι αυτό που φαντάζονται ή που νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, δηλαδή να φτάσει η εξέλιξη της τεχνογνωσίας στο σημείο αυτό ώστε να μπορούν να κατασκευάσουν ένα “ανθρωπόμορφο ρομπότ”, το οποίο ρομπότ να παρέχει νοημοσύνη συνείδησης. 

Αυτός ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, εάν μπορούσε αυτό να συμβεί τότε θα είχες ανατρέψει την δημιουργία. Τι προσπαθούν να αποδείξουν στον δημιουργό, μήπως καμιά ατέλεια η να αμφισβητήσουν την υπαρξιακή μοναδικότητα;

Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να “αντιγράψει” κάποιος την δημιουργία, υπάρχει μόνο μια περιορισμένη ή αν θέλετε μια προσεγγιστική και όχι ολοκληρωτική κατανόηση για το μυστήριο της ύπαρξης.

Τα μόνο εφικτά πράγματα που μπορεί να γίνουν, είναι να κατασκευάσουν με την νέα τεχνολογία  5ης γενιάς, όπως την ονόμασαν, ή κάποιας άλλης μελλοντικής μια “γενιά” ανθρωποειδών ρομπότ. Η νοημοσύνη συνείδησης δεν είναι μια τεχνολογία που μπορεί να κατασκευαστεί όπως την φαντάζονται οι ερευνητές. Η νοημοσύνη συνείδησης είναι ένα υπέρτατο αγαθό το οποίο όμως έχει δοθεί ως χάρισμα σε κάποιους ανθρώπους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι προικισμένοι με τη νοημοσύνη συνείδησης, και αυτοί λειτουργούν μόνο με τις αισθήσεις και την λογική. 

Το δεύτερο εφικτό που μπορεί να γίνει για την καταστροφή της νοημοσύνης είναι ότι επεμβαίνω και μεταλλάσω τον ανθρώπινο κυτταρικό οργανισμό του εγκεφάλου με την μυστική τεχνογνωσία, μέσω των φαρμάκων και εμβολίων της νέας νάνο-φαρμακευτικής τεχνολογίας. Μετατρέπω τα κέντρα των αισθήσεων της λογικής και της νόησης σε τεχνητή και ελεγχόμενη πλέον δυνατότητα. Αυτός είναι ο όρος της τεχνητής νοημοσύνης, δηλαδή μεταμορφώνω την φυσική νοημοσύνη του ανθρώπου σε ελεγχόμενους τεχνητούς συντελεστές.

Ο στόχος αυτός φυσικά έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί.   

Ένα άλλο σοβαρό θέμα που έχουν λάβει υπόψη είναι ο πληθωρισμός των ανθρώπων. Η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού φτάνει στα όριά της, όχι φυσικά με την έννοια ότι δεν χωράμε στο πλανήτη, αλλά έχει να κάνει με το παγκόσμιο οικονομικό συμφέρον και με το εργατικό δυναμικό.

Με την θετική εξέλιξη της τεχνολογίας δυστυχώς θα έχουμε και την αρνητική μείωση του εργατικού δυναμικού.

Με λίγα λόγια θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο αυξάνεσθε και πληθύνεστε, να περιοριστή σε πολύ χαμηλό βαθμό η αύξηση των ανθρώπων, επίσης και του εργατικού δυναμικού, ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς  ο πρώτος και ο αρχικός στόχος τους είναι να στειρώσουν τον ανδρικό πληθυσμό μέσο των εμβολίων για να σταματήσει η γονιμοποίηση των γυναικών. Η γονιμοποίηση για το μέλλον των γυναικών θα είναι πλέον ελεγχόμενη και προγραμματισμένη ανάλογα με τις απαραίτητες ανάγκες. Αυτά όλα θα καθορίζονται από τις προβλέψιμες παγκόσμιες τράπεζες σπέρματος.    

Μπαίνουμε σε νέες αφάνταστες εξελικτικές αλλαγές που ήδη ξεκίνησαν σταδιακά με τον γνωστό Covid-19 όπως βιώνουμε όλοι, να μας επιβάλουν παράνομα και επίμονα κάποια εκβιαστικά μέτρα για να υποκύψουμε με φόβο στα θελήματά τους.  

Οι εντολοδόχοι είναι αποφασισμένοι να τηρούν τη συμφωνία που έχουν δώσει στο παγκόσμιο συνέδριο των αποφάσεων. Η με τη θέλησή μας ή με τη βία θα πρέπει να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα παγκόσμια δεδομένα. Αλλάζουμε πλέον σελίδα, θα αρχίσουν να επιβάλουν σταδιακά στις αδύναμες χώρες για τις νέες προθέσεις τους.

Όταν μια αδύναμη χώρα αρνείται και δε συμφωνεί, όπως για παράδειγμα η Ουκρανία απέναντι στην Ρωσία, τότε η ορθόδοξη Ρωσία όπως βλέπουμε ασκεί στρατιωτική βία δηλαδή κάνει “πόλεμο” για τα συμφέροντά της. Πάντα τα μεγάλα παγκόσμια συμφέροντα γίνονται σε σύγκρουση μόνο μεταξύ ισχυρών και αδυνάτων.

Μην γελιέστε οι υπερδυνάμεις ποτέ δεν θα έρθουν σε σύγκρουση αναμεταξύ τους διότι δεν τους συμφέρει, αυτοί έχουν τον τρόπο και συμφωνούν μεταξύ τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι αν συγκρουστούν μεταξύ τους τότε θα τους φάνε τη λεία οι ύαινες που περιμένουν από έξω.

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.