Τι τους θέλουμε τους πρέσβεις και τους πρόξενους στο εξωτερικό; (του Σταμάτη Γαργαλιάνου)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Σταμάτης Γαργαλιάνος (β)
Σταμάτης Γαργαλιάνος

Λένε οι Σκοπιανοί ότι 130 χώρες έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιό τους με το όνομα Μακεδονία! Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής: Τι κάνουν οι έλληνες πρέσβεις και οι πρόξενοι στο εξωτερικό; Γιατί δεν επεμβαίνουν στους επικεφαλής αυτών των 130 χωρών ώστε να τους πουν την αλήθεια; Ότι δηλαδή η πραγματική Μακεδονία είναι η Βόρεια Ελλάδα και άλλες σημαντικές περιοχές της χώρας μας εκεί γύρω;

Γιατί δεν συντάσσουν μικρά βιβλία που να λένε την αλήθεια στα αγγλικά με στόχο να τα δίνουν σε όσους ανιστόρητους πολιτικούς -δικούς μας ή ξένους- βρίσκονται στο εξωτερικό; Γιατί οι πρέσβεις δεν κάνουν τακτικές επισκέψεις στους Πρωθυπουργούς και τους Προέδρους των 130 κρατών που αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία” ώστε να τους πείσουν να τα ονομάζουν τουλάχιστον (προς το παρόν) ΠΓΔΜ;

Τι κάνουν οι πρέσβεις, οι πρόξενοι και οι υφιστάμενοί τους στις ξένες χώρες εν ώρα εργασίας; Παίζουν πασιέντζα στο κομπιούτερ τους; Πίνουν καφέ με τα κολητάρια τους που έρχονται να κάνουν κουβεντούλες για τον καιρό;

Ας ξυπνήσουμε όλοι και κυρίως αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι στο εξωτερικό!.. Τους ελέγχει κανείς για την αποδοτικότητά τους; ΑΥΤΟΙ μπορούν από μόνοι τους να λύσουν το Σκοπιανό ζήτημα!

ΣΗΜ. – Τα ανωτέρω μικρά βιβλία να τα χαρίζουν και σε όποιον Σκοπιανό μπαίνει στην χώρα μας με το αμάξι του στα σύνορα όταν έρχεται να κάνει τα μπανάκια του στη θάλασσα!! Και να τον βάζουν να υπογράφει ότι το πήρε! Και όταν επιστρέφει στα Σκόπια να δηλώνει ότι το διάβασε και συμφωνεί, αλλιώς δεν ξαναμπαίνει!

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα αυτό!! Με ζωτικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις! Όχι συγκεντρώσεις στον Λευκό Πύργο, το Σύνταγμα και άλλα παρόμοια (απίστευτα και όμως ελληνικά)! Ξυπνήστε Έλληνες! Πάρτε δραστικά μέτρα και αντιδράστε δυναμικά, με στρατηγικές κινήσεις!

Όχι με συλλαλητήρια σε δικές μας πλατείες! Ποιος τις δίνει σημασία στα Σκόπια; Αφού ΚΑΙ αυτοί κάνουν τα ίδια! Άρα να σταματήσουμε να αναλωνόμαστε σε εσωτερικές ενέργειες και να προβούμε σε εξωτερικές, με νου και μυαλό στρατηγού!

Όπως ο Μέγας Αλέξανδρος! Να μην ξαναδώ συλλαλητήριο χωρίς πρώτα να έχουν ληφθεί τα ανωτέρω μέτρα!.. Και ας τα κάνουμε αυτά στις πλατείες και ας τραγουδάμε στις παρελάσεις το “Μακεδονία ξακουστή” έτσι απλά για να θυμόμαστε πού είμαστε!… Όχι για να λύσουμε το Μακεδονικό! Αν είναι δυνατόν!

Σταμάτης Γαργαλιάνος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *