Τουρισμός (Σκέψεις και Απόψεις του Δημήτρη Φαρμακιώτη)

Τουρισμός: Μια λέξη τόσο άμεσα συνυφασμένη με την οικονομία των τόπων που την αναπτύσσουν και τόσο άρρηκτα δεμένη με την προώθηση στον κόσμο κάθε τοπικής ανθρώπινης δραστηριότητας! Μια λέξη-μοχλός ανάπτυξης για τις μικρές και μεγάλες κοινωνίες, μια λέξη σύγχρονης μετεξέλιξης των τοπικών κοινοτήτων σε προηγμένες εξωστρεφείς, ζωντανές και οικονομικά ανεξάρτητες!

Τουρισμός: Μια ακόμη άγνωστη λέξη για τη Φλώρινα, το αυτοδιοικητικό προσωπικό της οποίας έθαψε με τον πιο εγκληματικό τρόπο το πιο αυθεντικά τουριστικό και πολιτιστικό πρόσωπο της ενδοχώρας! Η χρόνια παραδειγματική απάθεια των εμπλεκόμενων απέναντι σε κάθε τουριστική έννοια και μορφή εξαφάνισαν την περιοχή από τον διεθνή τουριστικό χάρτη, τη στιγμή που γειτονικοί προορισμοί σφύζουν από τουριστική ζωή!

Τουρισμός: Φύση, Πολιτισμός, Γαστρονομία, Οινική Παράδοση, Πρωτογενής Παραγωγή, Χιονοδρομία, Περίπατοι, Αναρριχήσεις, Προσκυνηματικές Περιηγήσεις, Οικολογία, Συνέδρια και Διεθνείς Συναντήσεις θα έπρεπε να δίνουν σε καθημερινή βάση το παρόν και το στίγμα της εναλλακτικής οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή. Αντίθετα, η εγκατάλειψη χώρων και σημείων ενδιαφέροντος, η μηδενική ενασχόληση, η ξεδιάντροπη αδιαφορία, η εξευτελικστική ανικανότητα των δήθεν υπευθύνων τοποθέτησαν την πόλη μας στο πουθενά, αφήνοντας την στο περιθώριο κάθε αναπτυξιακής τροχιάς.

Τουρισμός: Μια ακόμη λέξη-ταφόπλακα για όσους σήμερα τολμούν να ζητούν εκ νέου την ψήφο μας, έχοντας δώσει εξετάσεις στις οποίες ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν και έμειναν στάσιμοι. Μια λέξη που θα τους οδηγήσει εκεί που τους αξίζει, στο αυτοδιοικητικό και πολιτικό τους τέλος!

Τουρισμός: Σε αυτές τις εκλογές, θα μιλήσουμε εμείς, ώστε να δικαιώσουμε τους ντόπιους και να αδράξουμε τις χαμένες ευκαιρίες τόσων δεκαετιών. Με λόγο αληθινό, κοφτερό και αδυσώπητο. Με σχέδιο επαγγελματικό και τρόπο τεχνοκρατικό. Όπως ακριβώς μας ταιριάζει και όπως αξίζουμε!

Δημήτρης Φαρμακιώτης


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:

Θεόδωρος Καρυπίδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ:

Γιάννης Λιάσης - ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4,6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 93 αξιολογήσεις)
Τέλειο87%
Πολύ καλό3%
Μέτριο0%
Φτωχό2%
Απαίσιο8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up