Το διάγγελμα (Ο Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Βασίλης Γιαννάκης, υποψήφιος Δήμαρχος, Φώρινας. Μόλις το διάβασα με πήγε πολλά χρόνια πίσω και μου θύμισε τον αείμνηστο εξαίρετο έμπορα Νίκο Γιαννάκη, πατέρα του Βασίλη, που έπαιρνε από εμάς τους τσομπαναραίους το γάλα και έφτιαχνε στο τυροκομείο του στην Πρέσπα τα καλύτερα τυριά του κόσμου.

Γι αυτό τον λόγο διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τα λεγόμενά του. Στο διάγγελμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρεται αρχικά στην βαθιά οικονομική και όχι μόνο κρίση που βιώνει όλη η χώρα, όπως και ο Δήμος Φλώρινας. Δηλώνει αδέσμευτος και απευθύνεται σ’ όλος τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες του Δήμου Φλώρινας, από όποιον ιδεολογικό χώρο και αν προέρχονται, Στοχεύει να φτιάξει έναν Δήμο με χρηστή διοίκηση, αξιοκρατία και διαφάνεια.

Στα λεγόμενα του υποψηφίου Δημάρχου θα συμπληρώσω, για να του θυμίσω, πως η οικονομική καταστροφή στην οποία αναφέρθηκε δεν προήλθε από θεομηνία. Την καταστροφή και την ταπείνωση τη δημιούργησαν οι ΠασοκοΝεοδημοκράτες και θα έπρεπε στο πρώτο του διάγγελμα να τους κατονομάσει και να τους καταγγείλει. Να καταγγείλει την ρεμούλα των δύο κομμάτων και να διαχωρίσει τη θέση του από τους αχόρταγους μιζανθρώπους. Τότε μόνο θα μας έπειθε πως είναι αδέσμευτος και ελεύθερα αναπτυσσόμενος πολίτης.

Επίσης και στη Φλώρινα τα τελευταία 25 χρόνια έχουν γίνει πολλές ασχήμιες και σπατάλες εκατομμυρίων από τους τοπικούς μας εκπροσώπους που συνέβαλλαν στην οικονομική κρίση. Τρανταχτό παράδειγμα το κλειστό κολυμβητήριο. Θα έπρεπε, ως δημόσιο πρόσωπο, που ασχολείται με τα κοινά, να τα καταγράψει και να απαιτήσει δημόσια από το κράτος να αποδώσει ευθύνες.

Έπρεπε, αλλά δεν το έπραξε έως τώρα. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς. Ίσως το πράξει αργότερα στην πορεία του προεκλογικού αγώνα.

Προσωπικά πιστεύω ανεπιφύλακτα στην εντιμότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον του Γιαννάκη για μια καλύτερη Φλώρινα. Όσο για την εμπειρία και τις πολιτικές του δυνατότητες, αναμένουμε να μας το αποδείξει και με τις πράξεις του

Καλό αγώνα Βασίλη.

Ο Ποιμήν

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *