Το μυστικό πείραμα του COVID (του συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Ευθυμιάδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το μυστικό, το απόρρητο, η πλάνη, το ψέμα, η άγνοια και πολλά άλλα είναι λέξεις παγιωμένες που χρησιμοποιούν κάποιοι άνθρωποι με στόχο την εξουσία, πάνω σε κάποιους άλλους ανθρώπους! Τι παράξενη εμμονή είναι αυτή που έχουνε!

Αυτό το φαινόμενο όπως γνωρίζουμε δεν δημιουργήθηκε τώρα άλλα υπήρχε σε όλους τους λαούς του παρελθόντος. Η εξουσία πρέπει να είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα σε αυτούς τους ανθρώπους που σκέπτονται παράλογα. Ο λαός αναγκάζεται δυστυχώς με φόβο να υπακούει στις παράλογες σκέψεις και στόχους αυτών των ανθρώπων διότι οφείλει να τηρήσει τους νόμους της δημοκρατίας.

Πολύ παράξενη και μυστήρια δεν είναι η λέξη “δημοκρατία”;  

Η έννοια της δημοκρατίας είναι ένας βαθύς φιλοσοφικός όρος που έχει ιδρυθεί από τους αρχαίους γνώστες της φιλοσοφίας με έναν και ουσιαστικό στόχο. Στην πορεία από τους ανθρώπους των παραλόγων της εξουσίας έγινε κατάχρηση (μετάλλαξη) η έννοια της δημοκρατίας, όπως μεταλλάσσεται και ένας ιός.

Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα. Η καταπίεση της εξουσίας και πάνω απ’ όλα  η άγνοια των ανθρώπων τους φέρνει σε διάφορες αμφισβητούμενες σκέψεις.  

Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών στοχεύουν στην απόλυτη εξουσία των λαών, δηλαδή στον απόλυτο έλεγχο μέσω των νόμων. Πότε δίνετε στο λαό η εξουσιοδότηση ώστε να αποφασίσει αυτός; Κάθε 4 χρόνια!

Ας γυρίσουμε στο μυστικό πείραμα των λαών και στο μυστικό πειραματικό εμβόλιο.

Να δημιουργήσουμε μια ελεύθερη πιθανολογική, πειραματική και υποθετική σκέψη. Με απλά λόγια γνωρίζουμε ότι στη φυσική και στη χημεία πάντα ξεκινάμε από μια θεωρία, όπου αυτή η θεωρία στην πορεία για να γίνει αποδεκτή περνάει πρώτα από ένα πειραματικό στάδιο (πείραμα).

Το αποτέλεσμα του πειράματος είναι αυτό που θα  καθορίσει την σωστή ή λάθος θεωρία. Παράδειγμα για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο 100% εμβόλιο κατά της γρίπης χωρίς κάποιες παρενέργειες στον άνθρωπο, σε αυτή την περίπτωση σε ποιόν γίνεται η εφαρμογή του πειράματος (αν γίνεται) σε ζώο ή σε άνθρωπο πριν βγει στο εμπόριο;

Η πρώτη λογική σκέψη που γίνεται, εφόσον ένα εμβόλιο προορίζεται για τον άνθρωπο άρα στο (πειραματικό εργαστήριο δοκιμάζεται σε άνθρωπο) και αναλόγως με βάση του αποτελέσματος προωθείται το εμβόλιο σε διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες και κατόπιν εμβολιάζονται οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Η δεύτερη πιθανή σκέψη είναι να μην γίνεται κανένα εργαστηριακό πείραμα σε άνθρωπο ώστε να μην αξιολογηθεί το εμβόλιο και να προωθείται από την  φαρμακευτική εταιρία. Τότε το εμβόλιο θα χαρακτηριστεί ως ένα πειραματικό εμβόλιο για τον άνθρωπο χωρίς να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και τις συνέπειές του.  

Σήμερα με την πανδημία του covid τι γίνετε; Αναμένουμε όλοι με αγωνία το «θεραπευτικό εμβόλιο» να μας απαλλάξει από την πανδημία. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να περάσουμε υποχρεωτικά όλοι μας από ένα πειραματικό στάδιο για ένα διάστημα, αυτό που γίνετε τώρα.

Μήπως τελικά από μια γενική οπτική γωνία και αίσθηση ο άνθρωπος καταλήγει να είναι πάντα το πειραματόζωο σε όλους τους τομείς;

Μετά από έναν πόλεμο τιμούμε πάντα τους νεκρούς ανθρώπους που θυσιάστηκαν για την ελευθερία τη δική μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες!

Ένας  παρόμοιος πόλεμος σε αντίθεση σήμερα είναι ο πόλεμος της αόρατης πανδημίας του covid. Ο covid έχει την κατάρα να μεταλλάσσεται διαρκώς και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη συνεχή μετάδοση από τον μολυσμένο αέρα της ατμόσφαιρας και κατά δεύτερο λόγο από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Το θεραπευτικό εμβόλιο που περιμένουμε από τις φαρμακευτικές εταιρίες ήδη αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο στους ανθρώπους.

Οι πραγματικοί ήρωες του covid 19 είναι αυτοί που είναι και ήταν διασωληνωμένοι και κατέληξαν. Χάρη σε αυτούς που θυσιάστηκαν θα συνεχίσουμε να ζούμε εμείς.

Όταν θα περιοριστούν οι θάνατοι από τους διασωληνωμένους τότε θα ανακοινώσουν την ευχάριστη είδηση, ότι το εμβόλιο πλέον είναι διαθέσιμο στους πολίτες.

Ιωάννης Ευθυμιάδης

Ευθυμιάδης Ιωάννης (Συγγραφέας – Ερευνητής)

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.