Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο στη Φλώρινα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον  Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, καθώς και από άλλα κυβερνητικά στελέχη, θα επισκεφτεί τη Φλώρινα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από το σεισμό και τους μετασεισμούς που ακολούθησαν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύσκεψη με τοπικούς φορείς και επισκέψεις σε κτίρια τα οποία υπέστησαν ζημιές.

Σε αυτά τα πλαίσια και προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός, αλλά και το βέλτιστο αποτέλεσμα για τη Φλώρινα, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Έγινε ενδελεχής ενημέρωση της κατάστασης και των συνεπειών από τον πρόσφατο σεισμό και όλους τους μετασεισμούς που ακολούθησαν. Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια των τηλεφωνικών επαφών που υπήρξαν όλες τις προηγούμενες μέρες και έγινε μια πρώτη αποτίμηση των συνεπειών. Ο κ. Τριαντόπουλος, διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος στο κλιμάκιο υπουργών που θα επισκεφτεί τη Φλώρινα το Σάββατο 15/1/2022, μαζί με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Συμφώνησαν επίσης, τόσο η σύσκεψη με τοπικούς φορείς όσο και οι επισκέψεις σε κτίρια που επλήγησαν από το σεισμό να γίνουν με περιορισμένες συμμετοχές λόγω των μέτρων προστασίας από τον covid. Για άλλη μια φορά, ο κ Τριαντόπουλος διαβεβαίωσε το βουλευτή για το αμέριστο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης για τη δοκιμασία από το σεισμό που περνά η Φλώρινα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *