Τρία μετάλλια για τις ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Πέρα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Πέρα Αθηνών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου Αθηνών 5-6/3/2022 και πήραν μέρος 176 αθλητές/τριες από 45 σωματεία  από όλη την Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά η ομάδα της Φλώρινας που αποτελούνταν από 17 παιδιά τα πήγε θαυμάσια. Τρία μετάλλια και πολλές καλές θέσεις είναι το αποτέλεσμα που γέμισε ικανοποίηση όλους. Τα μετάλλια κατέκτησαν η Δέσποινα Άμπα, χρυσό στις Νεάνιδες, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, αργυρό στους Παίδες και η Παρασκευή Σπανού, χάλκινο στις Παγκορασίδες.

Στο μεγαλύτερο από άποψη συμμετοχών μέχρι σήμερα όπεν της Ομοσπονδίας τα παιδιά των ΣΑΡΙΣΩΝ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Η επίδοσή τους κρίνεται πολύ καλή και ο προπονητής της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδό τους.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο και από την ποιότητα των αθλητών τους εισέπραξαν τα εύσημα για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλήματος. Η Φλώρινα είναι μπροστά και συνεχίζει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή τους και στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ

Έφηβοι [22]: Σωτήρης Μούσιας (12ος), Ιωσήφ Ελσάμι (13ος)

Νεάνιδες [15]: Δέσποινα Άμπα (1η)

Παίδες [62]: Κωνσταντίνος Σωτηρίου (2ος), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (14ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (24ος), Αναστάσιος Σερίδης (41ος)

Κορασίδες [28]: Γεωργία Σπανού (7η), Αλεξία Μάλο (9η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (13η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (17η)

Παμπαίδες [42]: Σπύρος Σαρηγαννίδης (13ος), Χρυσοστομίδης Ευάγγελος (23ος), Παντελής Μιχαηλίδης (24ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (28ος), Μάριος Σερίδης (-).

Παγκορασίδες [13]: Παρασκευή Σπανού (3η)


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.