Τρία μετάλλια για τις ΣΑΡΙΣΕΣ στην Πάτρα

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Τρία μετάλλια είναι ο απολογισμός της αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο 7-8/12/2019 στην Πάτρα.

Στο 4ο κατά σειρά όπεν της Ομοσπονδίας συμμετείχαν 180 αθλητές/τριες από 50 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 14 παιδιά, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.

Τα παιδιά μας παρουσιάστηκαν με ανεβασμένη επίδοση και κατέλαβαν σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες που πήραν μέρος. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Χρυσή Φωτιάδου στις Νεάνιδες, ενώ οι δύο λιλιπούτειοι αθλητές μας, μόλις 7 ετών,  Μάριος Σερίδης και Χρυσοστομίδης Ευάγγελος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους μίνι-παμπαίδες.

Στην 8άδα βρέθηκαν ακόμα τρία παιδιά τα οποία διεκδίκησαν με αξιώσεις το μετάλλιο, όμως στάθηκαν άτυχα στα κρίσιμα σημεία των αγώνων που έδωσαν: Η Δέσποινα Άμπα στις Κορασίδες, η Ειρήνη Χρυσοστομίδου στις Παγκορασίδες και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στου Παμπαίδες ήταν τα παιδιά που έφτασαν μία ανάσα από το βάθρο.

ΣΑΡΙΣΕΣ-ΠΑΤΡΑ-2019

Πολύ καλές εμφανίσεις και θέσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στον προπονητή τους.

ΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (18): Χρυσή Φωτιάδου (2η)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (28):   Δέσποινα Άμπα (7η), Αλεξία Μάλο (12η)

ΠΑΙΔΕΣ (32): Σωτήρης Μούσιας (13ος), Κων/νος Σωτηρίου (18ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (23): Ειρήνη Χρυσοστομίδου (5η), Γεωργία Σπανού (9η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (10η), , Παρασκευή Σπανού (20η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (46): Χρυσοβαλάντης  Σαμπαλής (5ος), Αναστάσιος Σερίδης (15ος) ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (11): Μάριος Σερίδης (3ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (4ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (8ος)


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.