Τρία χρυσά για τον Παλιογιάννη και αργυρό για τον Μούλελη στο “GANAS CUP”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής με τον αγώνα ΄΄GANAS CUP΄΄, Πρωταθληματικό LIII της Α’ Ζώνης, που διοργάνωσε στο σκοπευτήριο Νάρρες, η Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής την 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ-ΛΕΣΧΗ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2019

Από την ΣΑΛΦ συμμετείχαν τρεις αθλητές.

Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, με εξαιρετική εμφάνιση ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις και για μια ακόμα φορά έδειξε το ταλέντο του, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και απέσπασε τρία χρυσά μετάλλια, ένα στην κατηγορία PRODUCTION OVERALL , ένα στην υποκατηγορία PRODUCTION JUNIOR, ενώ του απονεμήθηκε και το τιμητικό μετάλλιο PRESIDENT – IPSC, επιβεβαιώνοντας απόλυτα παράγοντες του χώρου, ότι αποτελεί μέρος του μέλλοντος της πρακτικής σκοποβολής.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ-ΛΕΣΧΗ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2019

Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας αγωνίστηκε στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS και απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή του, κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση και φόρεσε το αργυρό μετάλλιο.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ-ΛΕΣΧΗ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-2019

Τέλος ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Αθανάσιος ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, με μια αξιοπρεπή παρουσία, κατέλαβε την 8Η θέση.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, με αθλητές μέλη και Διοίκηση, θα είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να φέρει περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Το Δ.Σ. συγχαίρει ιδιαίτερα τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους αθλητές της Λέσχης για το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες του 2019.

Για το Δ.Σ. ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *