Υπερβολική αυτοδιαφήμιση (Ο ΠΟΙΜΗΝ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από το WEST TV, τις τοπικές εφημερίδες και το διαδίκτυο ενημερωθήκαμε πως ο Δήμος Πρεσπών αλλάζει τα φώτα του δημοτικού φωτισμού σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα. Η αυτοδιαφήμιση του Δημάρχου Πασχαλίδη για το αυτονόητο ήταν υπερβολική, αλλά τέτοιες υπερβολές δεν βλάπτουν, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Όμως ο Δήμαρχος γνωρίζει πως ο δημότης Μαύρος Δημήτρης έφτιαξε στον Αγιο Γερμανό πολυτελέστατα τουριστικά καταλύματα. Η επένδυσή του συνέβαλε στην αναβάθμιση του χωριού.

Ομόρφαινε μια γειτονιά που θύμιζε βομβαρδισμένη από την ανθρώπινη εγκατάλειψη. Η περιοχή έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών και τα τουριστικά καταλύματα είναι αναγκαία.

Γι’ αυτό επιβάλλεται να έχουν την αυτονόητη βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή, στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν. Να βάζει πλάτη και όχι να γυρίζει πλάτη.

Ο δρόμος προς τους ξενώνες είναι θεοσκότεινος, νεροφαγωμένος και με μονόλυκους πεινασμένους. Τέτοια φαινόμενα δεν τιμούν την Δημοτική Αρχή των Πρεσπών. Δώστε φως αλλά μη μας “αλλάζετε τα φώτα”.

Ο ΠΟΙΜΗΝ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.