Υπερβολική αυτοδιαφήμιση (Ο ΠΟΙΜΗΝ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Από το WEST TV, τις τοπικές εφημερίδες και το διαδίκτυο ενημερωθήκαμε πως ο Δήμος Πρεσπών αλλάζει τα φώτα του δημοτικού φωτισμού σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα. Η αυτοδιαφήμιση του Δημάρχου Πασχαλίδη για το αυτονόητο ήταν υπερβολική, αλλά τέτοιες υπερβολές δεν βλάπτουν, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Όμως ο Δήμαρχος γνωρίζει πως ο δημότης Μαύρος Δημήτρης έφτιαξε στον Αγιο Γερμανό πολυτελέστατα τουριστικά καταλύματα. Η επένδυσή του συνέβαλε στην αναβάθμιση του χωριού.

Ομόρφαινε μια γειτονιά που θύμιζε βομβαρδισμένη από την ανθρώπινη εγκατάλειψη. Η περιοχή έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών και τα τουριστικά καταλύματα είναι αναγκαία.

Γι’ αυτό επιβάλλεται να έχουν την αυτονόητη βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή, στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν. Να βάζει πλάτη και όχι να γυρίζει πλάτη.

Ο δρόμος προς τους ξενώνες είναι θεοσκότεινος, νεροφαγωμένος και με μονόλυκους πεινασμένους. Τέτοια φαινόμενα δεν τιμούν την Δημοτική Αρχή των Πρεσπών. Δώστε φως αλλά μη μας “αλλάζετε τα φώτα”.

Ο ΠΟΙΜΗΝ


Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4.6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 607 αξιολογήσεις)
Τέλειο83%
Πολύ καλό7%
Μέτριο1%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up