Υπογράφτηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 η ένταξη της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου (και όλων των τηλεθερμάνσεων) στο καθεστώς της επιδότησης θέρμανσης

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γ. Αντωνιάδη εκδόθηκε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

Προσπάθειες ενός έτους για ένταξη της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου – Φιλώτα – Λεβαίας (και όλων των τηλεθερμάνσεων) στο καθεστώς της επιδότησης, όπως το επίδομα θέρμανσης για το πετρέλαιο, τα ξύλα, το πέλλετ, κλπ. δικαιώθηκαν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 με την υπογραφή από τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Θ. Σκυλλακάκη της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Αποτελεί δικαίωση επανειλημμένων και επίμονων προσπαθειών για πάνω από ένα χρόνο, του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, του Δημάρχου Άνθιμου Μπιτάκη, αλλά και όλων των συναδέλφων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης.

Αποτελεί δικαίωση των αιτημάτων όλων των κατοίκων του Αμυνταίου, του Φιλώτα και της Λεβαίας. Εννοείται ότι για τους δικαιούχους καταναλωτές ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις όπως και με όλα τα υπόλοιπα καύσιμα θέρμανσης (πετρέλαιο, ξύλα κλπ).

Στις ενεργειακές προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η κυβέρνηση απαντά άμεσα και στοχευμένα με ειδικά μέτρα προστασίας των καταναλωτών και των ευάλωτων νοικοκυριών, αφού έχει μεριμνήσει όλο το προηγούμενο διάστημα ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος δημοσιονομικός χώρος, δηλαδή πόροι προερχόμενοι από τη μεγάλη ανάπτυξη της χώρας.

Άλλο ένα φιλολαϊκό μέτρο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με την υπογραφή του Θ. Σκυλλακάκη γίνεται πράξη, δείχνοντας τη θετική αντιμετώπιση της κυβέρνησης στις περιοχές που υφίστανται την απολιγνιτοποίηση.

Γιάννης Αντωνιάδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.