Υπογραφή συμφώνου αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων της Αθήνας και Βηθλεέμ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αθήνα – Χθες στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Δήμαρχος της Βηθλεέμ Adv. Anton Salman και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης υπέγραψαν συμφωνία ανανέωσης της αδελφοποίησης και συνεργασίας μεταξύ των πόλεων της Βηθλεέμ και της Αθήνας, παρουσία του Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi, και του Δημάρχου της Χεβρώνας, Tayseer Abu Sneineh σε μια ιδιωτική τελετή λόγω των προληπτικών μέτρων υγείας COVID-19.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού, των τεχνών και του τουρισμού, την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, τις έννοιες της δημόσιας διοίκησης και των δημόσιων υπηρεσιών, την ενθάρρυνση της ανταλλαγής επισκέψεων, την εμπορική συνεργασία μεταξύ των πόλων του ιδιωτικού τομέα των δύο πόλεων, που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Η συμφωνία βασίστηκε στο προηγούμενο μνημόνιο συνεννόησης που υπογράφηκε το 1986 και συμφωνήθηκε ότι η διάρκεια της νέας συμφωνίας θα παραταθεί στα πέντε χρόνια.

Στις ομιλίες τους, και οι δύο Δήμαρχοι επεσήμαναν τη σημασία των ιστορικών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών και των δύο χωρών και την ανάγκη περαιτέρω ενδυνάμωσής τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κοινές αρχές και συμφέροντα και να συνεργαστούν για την επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην ολόκληρη η περιοχή σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.