Υπογραφή σύμβασης έργου «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου»

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ.Άνθιμος Μπιτάκης υπέγραψε την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022 τη σύμβαση εκτέλεσης έργου «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου» με την ανάδοχο εταιρία ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, με το συνολικό προϋπολογισμό  της μελέτης του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 2.150.000,00 ευρώ και τελικού ποσού σύμβασης  1.748.461,98 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η επέκταση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στο νοτιοανατολικό περιμετρικό οδικό δίκτυο σχεδίου πόλεως Αμυνταίου. Η αρχή του νέου δικτύου θα βρίσκεται επί του ανατολικού κλάδου του κυκλικού κόμβου στην είσοδο από Επ.Ο. Φιλώτα-Λεβαία-Αμύνταιο (περιοχή LIDL) και το δίκτυο θα διασχίζει τη ΝΑ περιμετρική οδό, ήτοι τις οδούς Θανάση Χατζή, την επέκτασή της και την οδό Νέων Κοιμητηρίων, και εν συνεχεία θα διέρχεται επί των οδών Εθνικής Αμύνης (Βασιλέως Γεωργίου Β’), Μεγ.Αλεξάνδρου και Αναλήψεως με αποδέκτη τον κατασκευασμένο ορθογωνικό οχετό του βορείου περιμετρικού δικτύου.

Γραφείο Τύπου                                                                                                       Δήμου Αμυνταίου


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.