Φιλανθρωπική δράση “Φαγητό για όλους” από την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, τον Δήμο Φλώρινας και την Κοινότητα Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

φαγητό για όλους

Η Κοινότητα Φλώρινας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, ανακοινώνει τη διοργάνωση φιλανθρωπικής δράσης με στόχο την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας.

Η Κοινότητα Φλώρινας αποφάσισε ομόφωνα να υλοποιήσει τη δράση “Φαγητό για όλους”, η οποία συνεπικουρείται από την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και τον Δήμο Φλώρινας

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση φορέων, συλλόγων και πολιτών, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης.

Σήμερα, η Μητρόπολη προσφέρει σε ημερήσια βάση 180 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας, σε όλο τον Δήμο Φλώρινας, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζοντας τους έμπρακτα. Ο αριθμός αυτός, είναι στο χέρι μας να αυξηθεί και αυτό μπορεί να επιτευχθεί εάν όλοι μας προσφέρουμε το ελάχιστο.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, από τις 5.00 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

Καλούμε λοιπόν φορείς, συλλόγους και πολίτες να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα

Της Κοινότητας 23853.51020 και 6974.816.616 (Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ρόζας) 23850.28869 (Γηροκομείο) και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr

Στη δράση συμμετέχουν ακόμη: Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Επιμελητήριο Φλώρινας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, 9η ΜΠ/ΤΑΞ Πεζικού, 1ο Σύνταγμα Πεζικού, Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, 3η ΜΣΕΠ, Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *