ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” (Πληροφορίες & Συμμετέχοντες)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

«Φαγητό για όλους» για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, η Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει και φέτος την ετήσια φιλανθρωπική της δράση για την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας.

Η δράση «Φαγητό για όλους», η οποία συνεπικουρείται από την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων και πολιτών, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης.

Σήμερα, η Μητρόπολή μας προσφέρει σε ημερήσια βάση 180 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας, στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας, στηρίζοντας τους έμπρακτα και δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις και πολίτες να στηρίξουν για άλλη μια φορά αυτήν την προσπάθεια για να χαρίσουμε όλοι μαζί αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

 • 23853.51020 (Κοινότητα Φλώρινας)
 • 23850.28869 (Γηροκομείο Φλώρινας)
 • 6974.816.616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας)

καθώς και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr ή στη σελίδα facebook Φλώρινα – Φαγητό για όλους

Στη δράση συμμετέχουν:

 • Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
 • Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
 • Δήμος Φλώρινας
 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
 • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
 • Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
 • Επιμελητήριο Φλώρινας
 • Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας
 • 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού
 • 1ο Σύνταγμα Πεζικού
 • Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας
 • 3η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ)
 • Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει στην δράση «Φαγητό για Όλους»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προκειμένου να γίνει πράξη η υποστήριξη και η αλληλεγγύη όλων μας προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση έχει ως στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια της Μητρόπολης. Τέτοιες κοινωνικές δράσεις δείχνουν έμπρακτα την βούληση των ανθρώπων να βοηθήσουν και να προσφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις αλλά με αίσθημα αγάπης και κατανόησης.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε λοιπόν τα σωματεία – μέλη μας αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να προσφέρουν για το κοινό καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

 • 23850.46903 (Εργατικό Κέντρο)
 • 23853.51020 (Κοινότητα Φλώρινας)
 • 23850.28869 (Γηροκομείο Φλώρινας)
 • 6974.816.616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Φ.


ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετέχει στο πρόγραμμα “Φαγητό για όλους” που διοργανώνει η Τοπική κοινότητα Φλώρινας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φλώρινας κ. Ρόζα Κωνσταντίνο για την πρωτοβουλία αυτή. Συγχαίρουμε και τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες τέτοιου επίπεδου, αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Επίσης συγχαίρουμε τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου μας που στηρίζουν παρόμοιες πρωτοβουλίες συνεχόμενα. Ιδιαίτερα την τελευταία διετία παρέχουμε στήριξη στο γηροκομείο Φλώρινας και σε 150 ακόμα συμπολίτες μας οι οποίοι σιτίζονται καθημερινά από τη Μητρόπολη Φλώρινας.

Τα πιο πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στην Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και στον Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεόκλητο καθώς και στα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως μας που με ανιδιοτέλεια προσφορά και περίσσεια αγάπη στηρίζουν καθημερινά τα γεύματα αγάπης προς τους συμπολίτες μας.

Το επιμελητήριο Φλώρινας ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόν σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Σαπαλίδης Σάββας


«ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συμμετέχει και φέτος για μια ακόμη φορά στη Δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», στην οποία συμπράττουν όλοι οι θεσμικοί φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής μας.

Πρόκειται για μια σπουδαία δράση αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κατά την οποία συγκεντρώνονται ποικίλα είδη διατροφής και παραδίδονται στο Γηροκομείο της Ι. Μητρόπολης Φλώρινας. Με τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στη διάρκεια όλης της χρονιάς καθημερινά 180 δωρεάν γεύματα, αποδέκτες των οποίων είναι αντίστοιχος αριθμός συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κίνδυνο επιβίωσης.

Η δράση αυτή, η οποία είναι πολύχρονη, ξεκίνησε από την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Κωνσταντίνου Ρόζα, αλλά πήρε πραγματικά συλλογική διάσταση, εφόσον αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό  από όλους τους φορείς και Συλλόγους του Δήμου Φλώρινας.

Το «Φαγητό για όλους» αποτελεί μια άμεση πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και για αυτόν τον λόγο η συνεισφορά όλων μας, έστω και στο ελάχιστο, είναι μια πράξη αγάπης και υποστήριξης, που είναι ζωτικής σημασίας για κάποια πρόσωπα, για τα οποία ένα ζεστό φρέσκο γεύμα είναι μια πρακτική απάντηση στις ανάγκες της τρέχουσας καθημερινότητας, αλλά είναι και μια ελάχιστη συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη, μέχρις ότου δοθούν οι ριζικές και μόνιμες λύσεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης και ίσων ευκαιριών για όλους.

Οι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κάθε χρόνο δίνουν με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της κοινωνικής ευαισθησίας τους και μαζί με τους γονείς και τους μαθητές τους συγκεντρώνουν ένα σημαντικό μέρος των τροφίμων για τα δωρεάν γεύματα. Ευελπιστούμε και τη φετινή χρονιά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας και επικοινωνιακή διάσταση στο θέμα, ώστε να πετύχουμε την ενημέρωση και τη βέλτιστη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας.

Με βαθιά την πεποίθηση ότι το καλύτερο μάθημα κοινωνικοποίησης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης γίνεται με βιωματικές πράξεις αλληλεγγύης, εύχομαι σε όλους και σε όλες σας καλή δύναμη, επιτυχία σε όλες τις δράσεις σας και στο δημιουργικό μορφωτικό έργο που επιτελείτε καθημερινά στις αίθουσες των Σχολείων μας.

Όλγα  Μούσιου  Μυλωνά
Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας


Το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας συμμετέχει στην δράση “Φαγητό για όλους”

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση για την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας “Φαγητό για όλους”.

Το «Φαγητό για όλους» αποτελεί μια άμεση πράξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας και για αυτόν τον λόγο η συνεισφορά όλων μας, έστω και στο ελάχιστο, είναι μια πράξη αγάπης και υποστήριξης, που είναι ζωτικής σημασίας για τους συνανθρώπους μας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε  τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν έμπρακτα σ΄αυτήν την φιλανθρωπική δράση, χαρίζοντας τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με σχετική του πράξη αποφάσισε στηρίξει και φέτος την πρωτοβουλία της Κοινότητας Φλώρινας με τη συμμετοχή του στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», προσφέροντας τρόφιμα, μέσω των σχολικών μονάδων, για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η χαρά και τα χαμόγελα πρέπει να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων μας. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας, σε μια πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες, να συμμετέχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση, χαρίζοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται καθημερινά, από την 1 – 15 Δεκεμβρίου 2022 στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνταξιούχων Καθηγητών ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» για τα συσσίτια της Μητρόπολης της Φλώρινας που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας και η Μητρόπολη.

Η Πρόεδρος
Παπαδοπούλου Ρούλα

Η Γραμματέας
Σιώνα Ηρώ


Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους»

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας ανακοινώνει τη συμμετοχή του Συλλόγου στη φιλανθρωπική δράση  «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Μητρόπολης της Φλώρινας.

Καλεί τα μέλη του να στηρίξουν αυτήν τη δράση αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και κοινωνικής στήριξης ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες μέρες που μας έρχονται.


Ο Φ.Ο.Ο.Φ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Φ.Ο.Ο.Φ. ευαισθητοποιημένος χρόνια τώρα σε παρόμοιες δράσεις συμμετέχει στην αξιέπαινη προσπάθεια του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και τον Δήμο Φλώρινας, καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας και αυτός με την σειρά του τους συμπολίτες μας αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων στο πρόγραμμα φιλανθρωπικής δράσης ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο μέλλον να είναι αχρείαστες τέτοιες δράσεις αλλά οφείλουμε να συγχαρούμε τους εμπνευστές της για την ευαισθησία που δείχνουν στον συνάνθρωπο μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Βαλίνα Ρόζα

Ο Γ. Γραμματέας
Κοσμάς Ρούφας


ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας συμμετέχει στη σημαντική, ανθρωπιστική πρωτοβουλία της Μητρόπολης και της Τοπικής Κοινότητας Φλωρινας, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίηση, της ιδέας του εμπνευστή της Κωνσταντίνου Ρόζα, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας.

Για άλλη μια χρονιά, φορείς και ευαισθητοποιημένοι σύλλογοι, καλούμαστε να σταθούμε αρωγοί στους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη τη λέξη Αγάπη.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “NORTH GRIP” ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας, “Βόρειος Λαβή”, συμμετέχει στην δράση, υπό την αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Φλώρινας, “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και τους φίλους της Αντισφαίρισης που θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτό τον κοινωφελή σκοπό, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Ομίλου. 

Καλές Γιορτές σε ΟΛΟΥΣ. 

Το Δ.Σ.


Ο Π.Α.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας της πόλης μας στηρίζει και συμμετέχει στην κοινωνική δράση ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ της κοινότητας Φλώρινας με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσών και Εορδαίας.

Μέσα από τη κοινωνική μας αυτή πρόσφορα και αλληλεγγύη μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου Χριστού, να ζήσουμε το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από  την έμπρακτη αγάπη για το συνάνθρωπο μας.

Για αυτό καλούμε τους αθλητές τους προπονητές τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων, για τα συσσίτια,  τροφίμων.

Η συλλογή γίνεται καθημερινά μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο των αποδυτήριων της ομάδας στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Το ΔΣ του Συλλόγου


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση « Φαγητό για όλους» που οργανώθηκε από την Κοινότητα Φλώρινας και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΝΤΣΗΣ Αθανάσιος


ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Ν. Τ. της ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Καλούνται οι συνάδελφοι να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού γηροκομείου Φλώρινας.

Συλλογή τροφίμων από 1 έως 15 Δεκεμβρίου στο Γηροκομείο Φλώρινας.

Κανένας Πολίτης νηστικός!!!

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Φλώρινας


Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Λυκείου Φλώρινας συμμετέχει στη δράση “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Φλώρινας συγχαίρει την τοπική κοινότητας της Φλώρινας και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης μας που πλαισιώνουν την ανάληψη πρωτοβουλίας υποστήριξης των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας με τη δράση «Φαγητό για Όλους» και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να έχει την καθολική αποδοχή όλων μας, έτσι ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως της πόλης μας.

Καλά Χριστούγεννα σε ΟΛΟΥΣ!!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους – Συμμετοχή στη Δράση “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Σύλλογος και το Διοικητικό Συμβούλιο Φίλων και Προσκηνητών Αγίου όρους και Ιερων Μονών Φλώρινας ο «Άγιος Παϊσιος» συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα της Φλώρινας, βοηθώντας τους συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η φιλανθρωπική δράση θα έχει διάρκεια από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους και Προσκηνητές του Αγίου Όρους και των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως μας να ενωθούμε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα και να στηρίξουμε τον πλησίον μας ως εαυτό δίνοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στον Συνάνθρωπό μας που μας έχει ανάγκη.

Για πληροφορίες και για την Συλλογή των Τροφίμων μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6974.475.727 και 6932.603.168


Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Νομού Φλώρινας στηρίζει την φιλανθρωπική δράση “Φαγητό για όλους”

Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Νομού Φλώρινας στηρίζει και συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση “Φαγητό για όλους” με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλούμε  τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν, χαρίζοντας τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΕΡΤΣΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


ΟΜΙΛΟΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Ο.Ξ.Ι.Φ.) – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας συμμετέχει, για μια ακόμα χρονιά, στο Πρόγραμμα «Φαγητό για Όλους» της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στον ΟΞΙΦ Αρένα, στην Περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνα: 23850.28600 (Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας)


Ο Α.Μ.Σ. “ΑΚΡΙΤΑΣ” ΑΧΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο ΑΜΣ ΑΚΡΊΤΑΣ ΑΧΛΆΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΣΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΧΛΑΔΑΣ ΌΤΙ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΉ ΔΡΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ “ΦΑΓΗΤΌ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ”.

Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΑΛΛΆ ΑΔΥΝΑΤΟΎΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΎΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΏΡΕΣ ΠΟΥ ΟΡΊΖΕΙ Η ΔΡΆΣΗ (17:00-19-00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ) Ο Α.Μ.Σ. ΑΚΡΊΤΑΣ ΑΧΛΆΔΑΣ ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΟΎ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΝΕΌΤΗΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΠΟΎ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΆ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ ΧΏΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΡΟΦΊΜΩΝ.

ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΈΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΜΙΩΝ (1-15 ΔΕΚ.) ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΆ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΜΕ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΎΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΆΣΗΣ.

ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΆΓΙΕΣ ΜΈΡΕΣ ΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΤΌ ΚΑΛΌ ΚΟΜΜΆΤΙ ΠΟΥ ΚΡΎΒΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΈΝΑ ΠΙΆΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΌ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 100 ΜΕΡΊΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΎ ΚΑΘΕΡΙΝΑ ΓΙΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΌΝ ΧΡΌΝΟ.

ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ: 6944.534.976


Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Φλώρινας συμμετέχει στη δράση “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Φλώρινας συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους» της κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του να την στηρίξουν.

Παράλληλα, ενημερώνει πως πραγματοποίησε με επιτυχία εκδρομή στη Βέροια, στη Βεργίνα, στη Νάουσα και την Αραπίτσα, με το πρακτορείο Travel plan.


Ο “ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ” ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Ήφαιστος Φλώρινας συμμετέχει και υποστηρίζει έμπρακτα την φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους».

Καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας!


Το ΚΔΑΠ το “ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ”, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα της Φλώρινας, βοηθώντας τους συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στο χώρο του ΚΔΑΠ το “ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ”.

Καλούμε τα μέλη του Κδαπ να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ


Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» Φλώρινας συμμετέχει ενεργά στην πολύτιμη φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» όντας ευαισθητοποιημένο απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στηρίζουμε, λοιπόν, ενεργά, κάθε πράξη αγάπης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του έργου.

Καλούμε τους ωφελούμενους και τα μέλη του ΚΔΑΠ να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»


Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους 2022»

Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετέχει στην ετήσια φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους 2022», για την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων συμπολιτών μας, από 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2022.

Οι αδύναμοι και οι ανήμποροι δεν θα εκλείψουν ποτέ από την κοινωνία μας. Δεν αφήνουμε όμως την αδιαφορία μας να τους ξεπεράσει ή να τους ξεχάσει. Ανήκουν στην κοινωνία μας και οφείλουμε αλληλοϋποστήριξη με αξιοπρέπεια και ευγένεια.

Καλά Χριστούγεννα για όλους.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ


ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φλώρινας στηρίζει τη δράση «Φαγητό για όλους» της κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης.


Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» στηρίζει τη δράση “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν έμπρακτα τη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους», που διοργανώνει η Κοινότητας Φλώρινας, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, και να παραδώσουν τις προσφορές τους έως την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας.

Η όλη δράση, με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων,στοχεύει στην ενίσχυση και την αλληλεγγύη των αδύναμων συμπολιτών μας, μέσα από τον θεσμό των συσσιτίων της Μητρόπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

2385351020 (Κοινότητα Φλώρινας)

2385028869 (Γηροκομείο Φλώρινας)

6974816616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας)

καθώς και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr ή στη σελίδα facebook “Φλώρινα – Φαγητό για όλους”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Γιάννης Κωνσταντίνου


Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετέχει στη Φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που οργανώνεται από την Κοινότητα Φλώρινας με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε οι ημέρες που έρχονται να είναι γιορτινές και χαρούμενες για όλους.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β. ΚΟΪΔΗΣ


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στηρίζει τη δράση «Φαγητό για όλους»

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους» καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την πρωτοβουλία παραδίδοντας τα τρόφιμα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας, όπου γίνεται και η συγκέντρωση των προσφορών.

Από το Δ.Σ. της Λ.Π.Φ.


Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ενορία Αγίας Τριάδος Δροσοπηγης συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση <<Φαγητό για όλους>> βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

«Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν»

Με εκτίμηση
Το εκκλησιαστικο συμβούλιο Ι.Ν. Αγιας Τριάδος Δροσοπηγης!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Φιλανθρωπική δράση»

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων  Νοσοκομείου Φλώρινας συμμετέχει και υποστηρίζει τη φιλανθρωπική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», ώστε να βοηθηθούν ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, την οποία διοργανώνει η τοπική κοινότητα Φλώρινας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Πλιάτσικας Ιωάννης

Η Γραμματέας
Δημοπούλου Σταυρούλα


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στηρίζει τη δράση «Φαγητό για όλους»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας συμμετέχει στην δράση «Φαγητό για όλους» για την υποστήριξη και βοήθεια των ευπαθών συμπολιτών μας που διοργανώνει η τοπική κοινότητα Φλώρινας και συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και φορείς της πόλης μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την φιλανθρωπική δράση που έχει σαν στόχο να χαρίσει αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

Καλά Χριστούγεννα
Το ΔΣ του Συλλόγου


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας – Συμμετοχή σε φιλανθρωπική δράση

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας  και των υπολοίπων φορέων της πόλης μας «Φαγητό για Όλους» με σκοπό  τη βοήθεια  των ευπαθών συμπολιτών μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας «Φαγητό για Όλους» και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση, ώστε οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι μέρες χαράς για όλους τους συνανθρώπους μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας – Συμμετοχή σε δράση

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας  συμμετέχει στη δράση της τοπικής κοινότητας της Φλώρινας  και των υπολοίπων φορέων της πόλης μας «Φαγητό για Όλους» με σκοπό  τη βοήθεια  των ευπαθών συμπολιτών μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την παραπάνω δράση, ώστε οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν να είναι μέρες χαράς για όλους τους συνανθρώπους μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Σύλλογος παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Φλώρινας – Συμμετοχή στη δράση “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Σύλλογος παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων Δήμου Φλώρινας, συμμετέχει στη δράση ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ της Κοινότητας Φλώρινας και καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στο χώρο της λαϊκής αγοράς Δήμου Φλώρινας, να ανταπεξέλθουν στο κάλεσμα ο καθένας με τη δική του δυνατότητα.

Κανένα σπίτι χωρίς φαγητό!!!

Καλά Χριστούγεννα!


Οι “ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ” θα συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη, γονείς και αθλητές να συνδράμουν από το υστέρημα τους για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.Καθημερινά από της 15:00 – 18:00 έως τις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ στα γραφεία του συλλόγου (BALLA D ORO) θα πραγματοποιείται η συλλογή των αγαθών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


Ο Σύνδεσμος Μοναστηριών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ» συμμετέχει και υποστηρίζει έμπρακτα την δράση «Φαγητό για ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Θ. Βόσδου

Ο Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Ευαγ. Χάτζιος


Το RIVO All Day Cafe Bar συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους»

Το RIVO All Day Cafe Bar στηρίζει και συμμετέχει στη δράση «Φαγητό για όλους» της Κοινότητας Δήμου Φλώρινας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την παραπάνω κοινωνική δράση, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά και στο RIVO All Day Cafe Bar έως την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη.


Το μίνι μάρκετ «Ο Μπακαλόγατος» συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «Φαγητό για όλους» που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας, βοηθώντας τους συμπολίτες μας αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

Η φιλανθρωπική δράση θα διαρκέσει από 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στον χώρο του καταστήματος «Μπακαλόγατος» Μοναστηρίου 44.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΤΣΩΛΗ ΔΟΜΝΑ


Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας (Παιδικοί Σταθμοί – ΚΔΑΠ – Κ.Α.Π.Η. – ΔΑΚ – Φιλαρμονική) συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση της τοπικής κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», με σκοπό τη βοήθεια των ευπαθών συμπολιτών μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σ.Α.Λ.Φ.) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας “΄΄ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”΄΄ και καλεί τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης μας, να ενισχύσουν τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Η συλλογή των τροφίμων γίνεται καθημερινά από 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια  στον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας για την πρωτοβουλία τους και θέτει το σύνολο των μελών της Λέσχης στη διάθεσή τους σε μελλοντικές δραστηριότητες.  

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1ου ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας καλεί τους κυνηγούς να στηρίξουν με τη σειρά τους τη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους», που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας. Αυτές τις άγιες μέρες ας βοηθήσουμε όλοι από λίγο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις ώρες λειτουργίας του μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2022.


ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Το χορευτικό τμήμα γυναικών Σιταριάς στηρίζει την φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που διοργανώνει η Τοπική Κοινότητα Φλώρινας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και καλεί όλα τα μέλη να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Αυτές τις Άγιες μέρες όλοι μαζί μπορούμε για τους συνανθρώπους μας.


Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Η ενορία Αγίου Γεωργίου Τροπαιούχου συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση «Φαγητό για όλους» βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

«Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν».

Με εκτίμηση
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τροπαιούχου


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας στηρίζει τη δράση “Φαγητό για όλους”

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας συμμετέχει και υποστηρίζει την δράση «Φαγητό για όλους» που διοργανώνει η Κοινότητα Φλώρινας και συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και φορείς της πόλης μας και καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν εμπράκτως την φιλανθρωπική δράση για τη βοήθεια των ευπαθών συμπολιτών μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας στηρίζει και συμμετέχει στην δράση «Φαγητό για όλους»

…για την υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας που διοργανώνει η τοπική κοινότητα Φλώρινας και συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και φορείς της πόλης μας.

Καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να στηρίξουν εμπράκτως την φιλανθρωπική δράση που έχει σαν στόχο να χαρίσει αγάπη και χαμόγελα στους συμπολίτες μας.

Η συλλογή των τροφίμων γίνεται καθημερινά από 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Φλώρινας


Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση των σημαντικών για τους ευάλωτους συμπολίτες μας συσσιτίων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.

Καλεί επομένως εθελοντές/ντριες, μέλη και φίλους/ες που ήδη στηρίζουν με κάθε τρόπο την ανθρωπιστική δράση του Ερυθρού Σταυρού, να συμβάλουν και σε αυτή την ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια, προσκομίζοντας τρόφιμα στο Γηροκομείο, έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Άννα Μπαφίτη, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΦλώριναςΟΙ “ΣΑΡΙΣΕΣ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Οι “ΣΑΡΙΣΕΣ” Φλώρινας συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση της Κοινότητας Φλώρινας “Φαγητό για όλους” με στόχο την ενίσχυση και την αλληλεγγύη αδύναμων πολιτών της Φλώρινας.

Το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στη Μητρόπολη Φλώρινας. Η φιλανθρωπική δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου  και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας και θα παραδοθεί στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας από τα μέλη του Δ.Σ.


Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Φλώρινας “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” συμμετέχει στην δράση “φαγητό για όλους” που διοργανώνει η κοινότητα Φλώρινας. Πιστοί στο ραντεβού μας όπως πέρσι έτσι και φέτος συνδράμουμε, ώστε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.


Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

O Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας συμμετέχοντας στην δράση την Δημοτικής κοινότητας Φλώρινας “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” προμηθεύτηκε από κατάστημα της πόλης είδη συσκευασμένων τροφίμων και τα παρέδωσε στο γηροκομείο της πόλης, όπου γίνεται η συγκέντρωση τους.

Παράλληλα στα πλαίσια του εθελοντισμού και του κοινωνικού έργου που επιτελούν,τα μέλη του Συλλόγου, είναι πρόθυμα, εφόσον κληθούν, να προσφέρουν στην βελτίωση των γνώσεων του πληθυσμού για την στοματική υγεία με απλές και κατανοητές παρουσιάσεις

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΗΤΟΣ ΚΟΣΜΑΣ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στηρίζει τη δράση της τοπικής κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους»!

Επίσης, στηρίζει και πολλές οικογένειες χωριστά για να περάσουν αυτές τις Άγιες μέρες όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο!


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα την ετήσια φιλανθρωπική δράση της τοπικής κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους», η οποία συνεπικουρείται από την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας και στηρίζεται και από άλλους φορείς της πόλης μας.

Σε κλίμα αλληλεγγύης, ο ΣΕΦΔΥΜ καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν τη δράση με συγκέντρωση τροφίμων για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας, στον χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας από 1-15 Δεκεμβρίου και ώρες από 17.00 έως 19.00.

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες που πλησιάζουν, ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά» με υγεία, ελπίδα και ειρήνη!

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΔΥΜ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Στηρίζουμε τη δράση «Φαγητό για όλους»

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας στηρίζει την πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας «Φαγητό για όλους», μια δράση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν έμπρακτα, παραδίδοντας τα τρόφιμα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας, όπου γίνεται και η συγκέντρωση των προσφορών.

Μέσα από τη φιλανθρωπική δράση μπορούμε να ζήσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την έμπρακτη αγάπη για τον συνάνθρωπο και την ελπίδα για έναν πιο φωτεινό κόσμο

Με τιμή το Δ.Σ.


Οι φοιτητές και το προσωπικό της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχουν στην δράση «φαγητό για όλους» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας.


Ο Σ.Ο.Χ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» της κοινότητας Φλώρινας με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Μέσα από την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μπορούμε να γιορτάσουμε ουσιαστικά και να διαδώσουμε το μήνυμα της γέννησης του Χριστού. Να ζήσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την έμπρακτη Αγάπη για τον συνάνθρωπο και την Ελπίδα για έναν πιο φωτεινό κόσμο.

Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων, για τα συσσίτια, τροφίμων. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 23853.51020 (Κοινότητα Φλώρινας), 23850.28869 (Γηροκομείο Φλώρινας), 6974816616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας) καθώς και στο e-mail: koinflo@cityoflorina.gr ή στη σελίδα facebook: “Φλώρινα – Φαγητό για όλους”

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος


Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ Φλώρινας (ΣΕΟΦ) ανακοινώνει την συμμετοχή του συλλόγου στη φιλανθρωπική δράση της κοινότητας Φλώρινας “ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”.


ΟΙ “ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΕΛΛΗΣ” ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ακρίτες Κέλλης” σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης, στηρίζει τη δράση “Φαγητό για όλους”  της κοινότητας Φλώρινας και συλλέγει τρόφιμα στον πρόναο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κέλλης.

Η συλλογή θα γίνεται απο 9/12 έως και 14/12 με σκοπό τα τρόφιμα να παραδοθούν την ερχόμενη Πέμπτη 15/12.


ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» συμμετέχουν τα σχολικά κυλικεία δήμου Φλώρινας:

 • 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας
 • 3ο Γενικό λύκειο Φλώρινας
 • 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
 • 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
 • 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Φλώρινας
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *