Φυσική διαδικασία ή επικίνδυνη άγνοια; (κορωνοϊός) [Ρηγίνος]

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Οργώνω φυτεύω ποτίζω μαζεύω, τίποτε περισσότερο, οι διαδικασίες διαφέρουν, όπως είναι τα φυτά έτσι και τα ζώα, ο άνθρωπος δεν εξαιρείται. Ο κορονοϊός είναι μέρος της εντροπίας του οικοσυστήματος. Όπως εμείς τρώμε σαλιγκάρια, οι Κινέζοι τρώνε σκύλους, ποντίκια, νυχτερίδες, μυρμηγκοφάγους ακόμα και από τα κόπρανα τους κάνουν τον καλύτερο καφέ!

Το ίδιο έγινε και με το AIDS στην Αφρική όταν έπαιρναν αίμα από τον πράσινο πίθηκο και το κολλούσαν με το δικό τους για να κάνουν τις μαύρες και άσπρες μαγείες τους!

Στον Μεσαίωνα επίσης η πανώλη θέρισε το ένα τρίτο της Ευρώπης γιατί σκότωναν τις γάτες πιστεύοντας πως ήταν μάγισσες με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα ποντίκια που κουβαλούσαν το μικρόβιο.

Η φύση μας έδωσε μυαλό και μηχανισμούς για να αντιμετωπίζουμε αυτές τις ακραίες και αντιεπιστημονικές δοξασίες. Για τον κορονοϊο πιστεύω πως κάποια στιγμή θα σπάσει η λοιμογόνος του δύναμη αφού θα αναπτύξουμε μιαν ασπίδα ανοσίας και εν τω μεταξύ θα βγει και το εμβόλιο.

Αυτοί που είναι κατά των εμβολίων ας μην το κάνουν! Ίσως είναι και πρόνοια της φύσης να φύγουν μερικές χιλιάδες και όποιος αντέξει, όπως και σε τόσες άλλες ιώσεις που μας αρρωσταίνουν, μας σκοτώνουν ή μας ενδυναμώνουν.     

13-2-2020

Ρηγίνος Μέσσιος – γιατρός δημόσιας υγείας            

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.