Χορεύοντας με τις καύτρες – ασύμμετρη βλακεία (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Διάσπαρτες εστίες, ενεργά μέτωπα, θερμοκρασιακή αναστροφή με ριπές κρύου αέρα αναπληρώνουν στροβιλιστά την ζεστή αύρα, καντήλια αναζωπύρωσης αναβοσβήνουν σαν άστρα που έπεσαν στην γη. Ορατότητα μηδέν με τον καπνό να τους πνίγει και μπροστά στην πύρινη λαίλαπα τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν.

Δασική ζώνη, πράσινη έρημος, δέντρα εμποτισμένα με εύφλεκτη ρετσίνι όπως βενζίνη, κουκουνάρες εκτινάσσονται δρασκελώντας σαν πυροτεχνήματα υποτυπώδεις αντιπυρικές ζώνες και δρόμους γεμάτα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα με ανυποψίαστους οδηγούς που δεν πρόκαμαν.

Άνιση μάχη με το πιο φοβερό στοιχείο, με στοιχειά βολεμένα στα γραφεία τους χωρίς πρόβλεψη και σχεδιασμό. Πολίτες αλλόφρονες και ανήμποροι παρακολουθούν το σαρωτικό πέρασμα της φωτιάς σφιχταγκαλιασμένοι με τον θάνατο, να ξεδιψάσουν από μια βρύση που στάζει χολή μέσα σ’ ένα εμπόλεμο κράτος ασυντόνιστο με ανεπαρκή προγραμματισμό, που στο τέλος της ημέρας φαίνεται επικίνδυνο, όταν μη κυβερνητικές οργανώσεις και εθελοντές ψάχνουν να καταγράψουν ζωντανούς και νεκρούς και μετά καλούμαστε να το υπερασπιστούμε.

Ναι θα το υπερασπιστούμε αφού καταρρίψουμε τους μύθους και τα ψέματα που μας κοπανάνε, γκρεμίζοντας τα τείχη που μας διαχωρίζουν. Οι παραλίες φραγμένες από τις βίλες των πλουσίων. Μέσα από την δαιδαλώδη ρουσφετολογική ρυμοτομία πώς να προσεγγίσεις θάλασσα για να σωθείς;

Ρηγίνος Μέσσιος

Υ.Γ. Ενώ γινόταν σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων με τον πρωθυπουργό, τα κανάλια έδειχναν τον κόσμο που έπεφτε στη θάλασσα και πέρασαν 4 ώρες για να πάνε να τους διασώσουν, και αυτοί δεν είχαν ιδέα!

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *