Χρυσό μετάλλιο για το “In Vino Estate” από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου στο 24ο Διεθνές Berlin Wine Trophy

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Χρυσό Μετάλλιο για την ετικέτα «Ιδέες» ροζέ 2019 η In Vino Estate στον 24ο Berlin Wine Trophy

Η οινοποιία «In Vino Estate» (Κτήμα Εν Οίνω) των αδελφών Αναστάσιου και Μιχάλη Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, απέσπασε χρυσό μετάλλιο με υψηλή βαθμολογία για το κρασί «Ιδέες» ροζέ ξηρός 2019 100% Ξινόμαυρο Π.Ο.Π., σε έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.

Στον 24ο διαγωνισμό Berlin Wine Trophy πήραν μέρος 13.600 ετικέτες από 41 χώρες που βαθμολογήθηκαν από 400 κορυφαίους γευσιγνώστες κριτές.

Το «Ιδέες» ροζέ έχει βραβευθεί όλες τις χρονιές σε όσους διαγωνισμούς πήρε μέρος, ενώ στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού τον Ιανουάριο του 2019 ήταν ανάμεσα στα 30 κορυφαία ροζέ από όλο τον κόσμο.  

χρυσ.ό μετάλλιο

Oι δύο οινοποιοί δήλωσαν: «Για την «In Vino Estate» και τους συνεργάτες μας, το χρυσό μετάλλιο αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας. Όλες οι ετικέτες μας τα τελευταία χρόνια έχουν βραβευθεί με χρυσό μετάλλιο σε διεθνείς διαγωνισμούς εδραιώνοντας το σήμα της «In Vino Estate» διεθνώς. Αποδείξαμε ότι με προσήλωση στην ποιότητα και τις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, τα κρασιά μας μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Η «In Vino Estate» αφιερώνει και αυτό το βραβείο στους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς και στην σύμβουλο οινολόγο  Άρτεμις Τουλάκη – Ρούφα». 

Δείτε περισσότερα: www.invinoestate.com

χρυσ.ό μετάλλιο

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.