Χυδαία και άνανδρα! (του Γιάννη Χριστάκη)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ανιστόρητοι “Ελληναράδες” επιτέθηκαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον Νικόλαο Μερτζο για τις ρεαλιστικές του θέσεις στο Μακεδονικό ζήτημα. Το πρόβλημα είναι εθνικό και ο Νικόλας το κατέχει πάρα μα πάρα πολύ καλά. Ο Μέρτζος υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας ελεύθερος μαχόμενος πολίτης.

Οι πολιτικές του θέσεις και σκέψεις, ξεκάθαρες και γνωστές στο πανελλήνιο. Έχει φανατικούς πολιτικούς φίλους και “εχθρούς”. Είναι πολίτης που δεν αφήνει τον σκύλο να του δαγκώσειτη γκλίτσα.

Ασκεί κριτική και καταγγέλει στην Κοινή Γνώμη όσα κατά τη δική του άποψη θεωρεί στραβά κι ανάποδα στα πολιτικά δρώμενα. Να θυμίσω τη σκληρή όμως προφητική επιστολή προς τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με τίτλο: “Το κάθε αρνί απ’ το ποδάρι του κρέμεται”.

Η θέση του πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν αφήνει πληγές, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στους ανύπαρκτους γραμματιζούμενους της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, όπου ο Μέρτζος ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος.

Σηκώθηκαν τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι. Η θετική στάση του Μέρτζου στην συμφωνία των Πρεσπών ενόχλησε τους επαγγελματίες “πατριώτες” που θεωρούν την πατρίδα, την εξουσία και το δη- μόσιο χρήμα ιδιοκτησία τους.

Γιάννης Χριστάκης
Φλώρινα 28/1/2019


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 895 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up